Céline Dion: «Τρελαίνομαι για τα ρούχα, είναι σαν τα τραγούδια»

celine-dion
ΤΡΙΤΗ, 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

Η Καναδή τραγουδίστρια αποκάλυψε πως συχνά προτιμά να φορά τις πιτζάμες της όλη μέρα αντί για κάποιο εντυπωσιακό φόρεμα.

Η Céline Dion μπορεί να ξεχωρίζει για τις εκλεπτυσμένες ενδυματολογικές επιλογές της, όμως η ίδια προτιμά να φορά πιτζάμες όλη μέρα. Η 51 ετών τραγουδίστρια έχει εμβαθύνει την ενασχόληση της με την μόδα μετά τον θάνατο του συζύγου της René Angélil το 2016 και συχνά κλέβει τις εντυπώσεις με το στυλ της.

Σύμφωνα όμως με την συνέντευξη που παραχώρησε στο CR Fashion Book για το τεύχος Σεπτεμβρίου, η Dion παραδέχεται πως απολαμβάνει να χαλαρώνει με τα παιδιά της. «Τρελαίνομαι με τα ρούχα. Με βοηθούν να εκφράζω τον εαυτό μου, σαν να δανείζομαι χαρακτήρες για να βοηθούν να ερμηνεύω. Είναι σαν τραγούδια. Δεν κάνω μπαλάντες όλη την ώρα, έχω και ορισμένα εύθυμα τραγούδια. Οπότε δεν θέλω να φοράω φορέματα όλη την ώρα. Ορισμένες φορές θέλω να είμαι λίγο πιο τολμηρή» αναφέρει η Dion.

Όταν ρωτήθηκε τι φορά συνήθως τις Κυριακές, η τραγουδίστρια απάντησε πως λατρεύει τις πιτζάμες.  «Πολλές φορές φορώ τις πιτζάμες μου όλη μέρα. Είμαι με τα παιδιά μου και θα είναι σαν να είναι πρωινό όλη μέρα. Αλλά ορισμένες φορές βάζω τα πιο όμορφα φορέματα του, όπως θα φόραγα αν έβγαινα για ραντεβού. Ή θα κάνω ένα σινιόν χτένισμα, θα βάλω τα όμορφα κοσμήματα μου και θα κάνω μπάνιο, να νιώθω σαν να είμαι ο Liberace» συνέχισε η Dion.

Shutterstock / Ben Perry

Παράλληλα με την παγκόσμια περιοδεία της που ξεκινά τον Σεπτέμβριο και το νέο άλμπουμ της με τίτλο «Courage», η Καναδή τραγουδίστρια δήλωσε πως την ενθουσιάζει η ιδέα να ιδρύσει τον δικό της οίκο μόδας στο μέλλον. «Τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμα, οπότε δεν θα έλεγα όχι σε τίποτα τώρα. Υπάρχουν τόσα πολλά project και τόσος κόσμος που έρχεται σε μένα, κάτι που είναι πολύ συναρπαστικό» κατέληξε η Dion.