Το αχανές διάστημα ανοίγει νέους ορίζοντες στη Natalie Portman

lucy-in-the-sky
ΤΡΙΤΗ, 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ του «Lucy In The Sky» που σκηνοθετεί ο Noah Hawley.

Παρά το γεγονός ότι η ανθρωπότητα κατέκτησε το διάστημα τον περασμένο αιώνα, ελάχιστοι άνθρωποι έχουν ταξιδέψει πέραν της ατμόσφαιρας του πλανήτη. Πολλοί αστροναύτες και κοσμοναύτες έχουν σχολιάσει πως η μοναξιά του διαστήματος και η μοναδική προοπτική της γης που προσφέρει τους έχουν επηρεάσει ψυχολογικά και πνευματικά.

Αναπόφευκτα, αυτές οι θεματικές απομόνωσης και εσωτερικών αναζητήσεων έχουν αποτελέσει θέμα πολλών χολιγουντιανών παραγωγών, όπως στο σκηνοθετικό ντεμπούτο του σεναριογράφου και παραγωγού Noah Hawley με τίτλο «Lucy In The Sky» με την Natalie Portman.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός παίζει τον ρόλο της Lucy Cola, μια αστροναύτης της NASA. Ο χρόνος που πέρασε στο διάστημα την επηρέασε βαθύτατα και αρχίζει να χάνει αίσθηση της πραγματικότητας σε έναν κόσμο που της φαίνεται πλέον πολύ μικρός.

Μετά την επιστροφή της στην γη απατά τον σύζυγο της (τον οποίο υποδύεται ο Dan Stevens) με έναν συνάδελφο της στην NASA (Jon Hamm) και κάπου εκεί αντιλαμβάνεται πως πρέπει να γυρίσει στο διάστημα.

Στην ταινία, η οποία θα κάνει την πρεμιέρα της στις αίθουσες τον χειμώνα, εμφανίζονται επίσης οι Nick Offerman, Zazie Beetz, Colman Domingo και Ellen Burstyn.