Νέο τατουάζ για την Miley Cyrus μετά τον χωρισμό της

miley-cyrus Carl Timpone
ΤΕΤΑΡΤΗ, 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

Από τη σκηνή των MTV VMAs η Αμερικανίδα pop star ερμήνευσε μια νέα μπαλάντα με παραπομπές στο τέλος του γάμου της με τον Liam Hemsworth.

Η Miley Cyrus έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση της μετά τον πρόσφατο χωρισμό της με τον Liam Hemsworth στην σκηνή των MTV VMAs το βράδυ της Δευτέρας. Εκεί η 26χρονη pop star τραγούδησε την νέα της μπαλάντα «Slide Away», αλλά και αποκάλυψε ένα νέο τατουάζ στον αριστερό δικέφαλο της.

Το νέο τατουάζ που της έκανε ο Winter Stone αποτελείται από στίχους του «The Thing» των Pixies: «My head was feeling scared, but my heart was feeling free».

Οι στίχοι του νέου τραγουδιού της Cyrus φαίνεται πως παραπέμπουν στον πρόσφατο χωρισμό της με τον Αυστραλό ηθοποιό, αφού η Αμερικανίδα pop star τραγουδά «move on, we’re not 17, I’m not who I used to be, you said that everything changed. You’re right, I’m grown now».

REX/Shutterstock

Σύμφωνα με την φημολογία που έχει αναπτυχθεί, ο χωρισμός φέρεται να οφείλεται εν μέρει στις καταχρήσεις αλκοόλ και ναρκωτικών από την πλευρά του Hemsworth. Στην μπαλάντα της η Cyrus τραγουδά «I want my house in the hills, don’t want whiskey and pills, I don’t give up easy, but I don’t think I’m down».