Ο Iggy Pop χρησιμοποιεί μπαστούνι

iggy-pop Thomas Daskalakis
ΤΕΤΑΡΤΗ, 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

«Ο σκελετός μου είναι το αδύναμο σημείο» αποκάλυψε ο θρύλος του Rock ‘N’ Roll για τα κινητικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Επί σκηνής ο Iggy Pop μπορεί να έχει την ίδια ενέργεια και ενθουσιασμό στα 72 του όπως όταν μεσουρανούσε με τους Stooges, όμως στην προσωπική του ζωή το πέρασμα του χρόνου έχει κάνει την παρουσία του αισθητή. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο τραγουδιστής σε μια νέα συνέντευξη στο New Yorker, ορισμένες φορές χρησιμοποιεί ένα μπαστούνι.

«Ο σκελετός μου είναι το αδύναμο σημείο» δήλωσε ο Pop, εξηγώντας πως το υπόλοιπο σώμα του παραμένει σε εξαιρετική κατάσταση, παρά τα χρόνια του. Αναφερόμενος πάντως με την ηλικία του και την ραδιοφωνική εκπομπή του στο BBC Radio 6, ο Pop σχολίασε πως νιώθει να «πλησιάζει στην ημερομηνία λήξεως».

Detroit Free Press / Salwan Georges

«Συγκρίνοντας την φλυαρία μου όταν ξεκίνησα [την εκπομπή το 2015] και την φλυαρία μου τώρα, ακούγομαι σαν να πλησιάζω την ημερομηνία λήξεως μου. Ακούγομαι σαν τον Σρεκ» τόνισε με μια δόση χιούμορ ο Αμερικάνος μουσικός.

Τελευταία δισκογραφική δουλειά του Iggy Pop ήταν το «Post Pop Depression» του 2016, ενώ ο 18ος δίσκος του με τίτλο «Free» θα κυκλοφορήσει στις 6 Σεπτεμβρίου.