Στο νέο teaser του «The New Pope» ο Jude Law αφήνει το Βατικανό για τις παραλίες

the-new-pope
ΠΕΜΠΤΗ, 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

Ο Πιος ΙΓ' αφήνει το Βατικανό στον νέο Πάπα του John Malkovich και βρίσκει την ηρεμία του στις παραλίες.

Θυμίζοντας λίγο τον Daniel Craig στο «Casino Royale», ο «νεαρός Πάπας» Jude Law κλέβει τις εντυπώσεις στο νέο teaser του «The New Pope». Ο Βρετανός ηθοποιός, ο οποίος ερμηνεύει για άλλη μια φορά τον Πίο ΙΓ’, όμως έχει αφήσει πίσω του Βατικανό για μια ειδυλλιακή παραλία.

Παράλληλα με την βόλτα του Law στην αμμουδιά και τις πολλές γυναίκες που παίζουν βόλεϊ και λιποθυμούν βλέποντας το γραμμωμένο σώμα του «παλιού», ο νέος Πάπας Ιωάννης Παύλος Γ’ που ενσαρκώνει ο John Malkovich αναλαμβάνει τα καθήκοντα του στην Καθολική Εκκλησία καταχειροκροτούμενος.

Το teaser δεν αποκαλύπτει περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση της follow-up σειράς στο «The New Pope», όμως το πρώτο επεισόδιο αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα του στο φεστιβάλ κινηματογράφου της Βενετίας την Κυριακή, ενώ αργότερα μέσα στην χρονιά θα προβληθεί μέσω των ΗΒΟ και Sky.

Ο Paolo Sorrentino έχει αναλάβει την σκηνοθεσία του «The Young Pope» και έγραψε το σενάριο με τον Umberto Contarello. Στο καστ της follow-up σειράς επιστρέφουν οι Silvio Orlando, Javier Cámara, Cécile de France, Ludivine Sagnier και J. David Hinze, ενώ εμφανίζονται επίσης οι Sharon Stone και Marilyn Manson.