Η Jennifer Lopez παραλίγο να σπάσει τη μύτη της Constance Wu

Jennifer-lopez-constance-wu
ΠΕΜΠΤΗ, 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

«Ανησύχησα τόσο πολύ, νόμιζα πως της έσπασα την μύτη και αυτή είπε πως ήταν μια χαρά» δήλωσε η Αμερικανίδα τραγουδίστρια.

Όσο έμπειρος και να είναι ένας ηθοποιός, πάντοτε υπάρχει ο κίνδυνος ατυχημάτων κατά την διάρκεια γυρισμάτων. Αυτό διαπίστωσε για τα καλά η Constance Wu, καθώς λίγο έλειψε να της σπάσει την μύτη η Jennifer Lopez στο σετ του «Hustlers». Η αποκάλυψη για το ατύχημα έγινε από την Αμερικανίδα τραγουδίστρια σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Access Hollywood.

Το ατύχημα συνέβη σε μια σκηνή όπου ο χαρακτήρας της έρχεται αντιμέτωπη με αυτόν που υποδύεται η Wu. «Ήξερα πως ήταν μούτρο την ημέρα που γυρνάγαμε την σκηνή, όπου της λέω να κλείσει το τηλέφωνο και δεν το κλείνει. Στην πρώτη λήψη της είπα πως θα πρέπει να πολεμήσουμε και μου απάντησε θετικά και όλα καλά» εξήγησε η Lopez.

Στην συνέχεια, αφού η τραγουδίστρια ρώτησε την συμπρωταγωνίστρια της εάν ήταν σίγουρη, άρχισαν να τσακώνονται και κατά την διάρκεια του «καβγά», χτύπησε κατά λάθος την Wu στην μύτη με ένα τηλέφωνο. Το χτύπημα ήταν αρκετό για να τρέξει αίμα από την μύτη της Wu, με την ίδια να ισχυρίζεται πως είχε ένα μεγάλο καρούμπαλο τις επόμενες μέρες.

Το «Hustlers» κυκλοφορεί στις κινηματογραφικές αίθουσες το φθινόπωρο.

«Ανησύχησα τόσο πολύ, νόμιζα πως της έσπασα την μύτη και αυτή είπε πως ήταν μια χαρά» σχολίασε η Lopez, συμπληρώνοντας πως η αντίδραση της Wu της έκανε μεγάλη εντύπωση. «Νιώθω σαν να συνδεθήκαμε εκείνη την στιγμή και την σεβόμουν μετά από αυτό. Ήμασταν έτοιμες να κάνουμε την ταινία» κατέληξε η Lopez. Στην ταινία που σκηνοθετεί η Lorene Scafaria εμφανίζονται επίσης οι Lili Reinhart, Keke Palmer, Cardi B και Lizzo.