Kirsten Dunst: «Νιώθω σαν να είμαι τίποτα στο Χόλιγουντ»

kirsten-dunst Richard Shotwell
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

Η Αμερικανίδα ηθοποιός απέκτησε το δικό αστέρι στο Walk of Fame και εξέφρασε τα «παράπονα» της για την έλλειψη αναγνώρισης.

Η Kirsten Dunst αποκάλυψε πως παρά τις μεγάλες εμπορικές επιτυχίες της στην μεγάλη οθόνη, νιώθει «σαν να είναι κανένας» στην βιομηχανία του θεάματος. Η 37χρονη ηθοποιός έκανε την σχετική δήλωσε στο περιθώριο της επίσημης τελετής για το αστέρι που απέκτησε στο Walk of Fame στο Χόλυγουντ.

Στην τελετή παρευρέθηκαν οι γονείς της, ο αρραβωνιαστικός της Jesse Plemons και ο γιος τους Ennis, αλλά και η Sofia Coppola, με την οποία συνεργάζεται από το 1999. Όπως εξήγησε η Dunst, το γεγονός ότι δεν έχει τιμηθεί με βραβεία για τις ερμηνείες της έχει σαν αποτέλεσμα να την «προσπερνούν» όταν υπάρχει ζήτηση για πρωταγωνίστριες.

«Δεν έχω προταθεί για τίποτα. Ίσως δύο φορές για Χρυσή Σφαίρα όταν ήμουν μικρή και μια φορά για το “Fargo”. Πάντα νιώθω σαν να είμαι κανένας» είχε δηλώσει πρόσφατα σε συνέντευξη της στον Larry Flick για το Sirius XM.

Η ηθοποιός αναρωτήθηκε για την έλλειψη προτάσεων, καθώς κάνει «ό,τι χρειάζεται», δεν είναι αγενής ούτε αποφεύγει τις υποχρεώσεις της στην προώθηση παραγωγών. «Ξέρω πως στο τέλος της ημέρας το μόνο που έχεις είναι το έργο σου και ότι αυτό είναι που πραγματικά ενδιαφέρει όλο τον κόσμο. Είμαι αρκετά έξυπνη για να το καταλάβω και έχω αντίληψη, όμως θα ήταν ωραία η αναγνώριση των ομολόγων μου».

Στην συνέχεια η Dunst σχολίασε με μια δόση σαρκασμού πως πολλές ταινίες της απέσπασαν αρνητικές κριτικές όταν κυκλοφόρησαν – όπως το «Διαγωνισμός ομορφιάς» του 1999 και το «Marie Antoinette» του 2005 – έχουν γίνει αγαπητές τα τελευταία χρόνια.