Margot Robbie, η μούσα του νέου αρώματος Gabrielle Chanel Essence

margot-robbie-i-mousa-tou-neou-aromatos-gabrielle-chanel-essence-mousa-tou-neou-aromatos-gabrielle-chanel-essence
ΔΕΥΤΕΡΑ, 02 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Ο πιο ονειρικός ρόλος της νεράιδας του Χόλιγουντ είναι ένας ύμνος στην απελευθερωμένη θηλυκή γοητεία.

Αφού κυκλοφόρησε ένα teaser clip τον Ιούλιο, ο πολυτελής οίκος μόδας Chanel παρουσίασε επίσημα πριν λίγες μέρες τη τελική διαφημιστική καμπάνια για το νέο άρωμα Gabrielle Chanel Essence, με πρωταγωνίστρια την αυστραλιανή ηθοποιό Margot Robbie. Φορώντας ένα μακρύ, κυματιστό λευκό φόρεμα ανάμεσα σε αραχνοΰφαντα πέπλα που πετούν γύρω της, η Robbie, ενσαρκώνει τον πιο αισθαντικό ρόλο της ζωής της βυθισμένη σε έναν ονειρικό, λευκόχρυσο κόσμο, ο οποίος συμβολίζει τη φιλοσοφία του νέου αρώματος. 

Οι εικόνες για την καμπάνια δημιουργήθηκαν από τον φημισμένο φωτογράφο Nick Knight -ο οποίος επίσης σκηνοθέτησε το διαφημιστικό βίντεο, επιλέγοντας να το ντύσει μουσικά με το τραγούδι «Halo» της Béyoncé- όπου η Robbie εμφανίζεται απόλυτα κομψή, λαμπερή και στροβιλιζόμενη, ελεύθερη σαν νεράιδα.

Η καρδιά του αρώματος Gabrielle Chanel Essence βασίζεται στα τέσσερα λευκκά λουλούδια που αγάπησε περισσότερο από όλα η ιδρύτρια του οίκου, Gabrielle Bonheur (Coco Chanel): τουμπερόζα, ylang-ylang, γιασεμί και άνθος πορτοκαλιάς. Η οσφρητική εμπειρία μοιάζει οικεία αλλά ταυτόχρονα τόσο ξεχωριστή από κάθε άλλη, λάμποντας από ένταση και ζωντάνια και εκφράζοντας με τον πιο ονειρικό τρόπο την αίσθηση ελευθερίας μέσα σε μια ηλιόλουστη, μεθυστική σύνθεση.   

Σημειώνουμε ότι η Margot Robbie έκλεψε την προσοχή του κοινού με την πρώτη της εμφάνιση στο Χόλιγουντ, συμπρωταγωνιστώντας με τον Leonardo DiCaprio  στο φιλμ «Ο Λύκος της Wall Street» (2013). Έπειτα από μια σειρά εκθαμβωτικών εμφανίσεων σε άλλες ταινίες (με αρκετές υποψηφιότητες στα βραβεία Χρυσές Σφαίρες, BAFTA και Όσκαρ), την ξαναβλέπουμε σήμερα ξανά δίπλα στον DiCaprio -και τον Brad Pitt-, στο φιλμ του Tarantino «Once Upon a Time in Hollywood».

Δείτε το βίντεο εδώ

ΣΟΦΙΑ ΜΑΡΓΑΡΗ