Daisy Ridley: «Λιγότερο αμφιλεγόμενο το φινάλε του Star Wars από το Game Of Thrones»

daisy-ridley
ΔΕΥΤΕΡΑ, 02 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Η πρωταγωνίστρια του «Star Wars» άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για την μοίρα του χαρακτήρας της στο «Rise Of Skywalker».

Τον Δεκέμβριο θα κυκλοφορήσει το ένατο επεισόδιο της σειράς ταινιών «Star Wars», το «The Rise of Skywalker», το οποίο θα ολοκληρώσει την επική ιστορία που ξεκίνησε να αφηγείται ο George Lucas το 1977. Η Disney πρόσφατα αποκάλυψε λίγα νέα στοιχεία για την ταινία στο D23.

Σύμφωνα με την Daisy Ridley, η νέα ταινία θα είναι «λιγότερο αμφιλεγόμενη» από το φινάλε του «Game Of Thrones». Η τηλεοπτική σειρά του HBO ολοκληρώθηκε πριν από λίγους μήνες, όμως οι αποφάσεις των παραγωγών άφησε ανικανοποίητους πολλούς οπαδούς του «Game Of Thrones», οι οποίοι μάλιστα ξεκίνησαν μια διαδικτυακή καμπάνια για να γυριστούν εκ νέου τα επεισόδια.

HBO

Οι παραγωγοί του HBO ξεκαθάρισαν πως δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει ριμέικ του όγδοου κύκλου.

«Δεν μπορώ να σας πως τι έχω κάνει τον τελευταίο μήνα ή έξι εβδομάδες, εκτός από το ότι έβλεπα “Game Of Thrones”. Νομίζω πως το φινάλε [στο “Rise Of Skywalker”] θα είναι λιγότερο αμφιλεγόμενο» δήλωσε η Βρετανίδα ηθοποιός στο περιθώριο του D23.

Στο νέο teaser που παρουσιάστηκε στο φεστιβάλ της Disney, ο χαρακτήρας της Ridley εμφανίζεται να φορά μαύρα ρούχα και να κρατά ένα διπλό κόκκινο φωτόσπαθο – κάτι που υπονοεί ότι η Rey έχει σαγηνευτεί από την «Σκοτεινή Πλευρά» της Δύναμης.

YouTube

Η σκοτεινή εμφάνιση της Rey στο τέλος του νέου teaser ενδέχεται να είναι κάποιου είδους «όνειρο» ή οράματος στο ένατο επεισόδιο «Star Wars».

Οι εικόνες αποτέλεσαν αφορμή για νέες συζητήσεις στο διαδίκτυο στους κύκλους οπαδών της σειράς, για το κατά πόσο αποτελούν «όνειρο» στην ταινία και τι σημαίνουν για το φινάλε της νέας τριλογίας. Η ηθοποιός από την πλευρά της σχολίασε πως τα γυρίσματα των συγκεκριμένων σκηνών ήταν πολύ διασκεδαστικά, όμως απέφυγε να αποκαλύψει περισσότερα για την μοίρα του χαρακτήρα της.