Η Ariana Grande δίνει αποστομωτική απάντηση σε όσους την κατηγορούν για autotune

ariana-grande Jstone
ΔΕΥΤΕΡΑ, 02 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

«Θα μπορούσα να τραγουδήσω στο καθιστικό σου χωρίς οποιαδήποτε βοήθεια» έγραψε στο Instragram η Αμερικανίδα pop star.

Ένα από τα θετικά των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι η αμεσότητα που επιτρέπουν στην επικοινωνία των αστέρων του θεάματος με τους θαυμαστές τους. Η Ariana Grande πρόσφατα απάντησε μέσω Instagram σε έναν θαυμαστή της που την κατηγόρησε ότι χρησιμοποιεί autotune στις ζωντανές εμφανίσεις της.

Σχολιάζοντας σε ένα βίντεο από τις πρόσφατες εμφανίσεις της Grande στην Μεγάλη Βρετανία, ένας follower εκτίμησε πως τα φωνητικά ακούγοντα «σαν να είναι [επεξεργασμένα με] autotune» και ότι «μάλλον δεν είναι ζωντανά». Η Αμερικανίδα pop star απάντησε τονίζοντας πως τραγουδά ζωντανά «χωρίς βοηθήματα» γιατί πρόκειται για την δουλειά της.

REX/Shutterstock / Erik Pendzich

«Με όλο το σεβασμό, θα μπορούσα να τραγουδήσω στο καθιστικό σου, φίλε. Χωρίς μίξη ήχου ή οποιαδήποτε βοήθεια. Θα μπορούσα να το κάνω στο Μπρόντγουεϊ (και το έκανα). Μπορώ να το κάνω στην ντουζιέρα. Στο αυτοκίνητο. Είναι το χάρισμα μου, είναι ο λόγος για τον οποίο βρίσκομαι εδώ» έγραψε η Grande στην απάντηση της.

Συνεχίζοντας η 26χρονη τραγουδίστρια εξήγησε πως ερμηνεύει «πάνω από 30 τραγούδια κάθε βράδυ» κατά την διάρκεια των περιοδειών της και ότι «κάθε λέξη» που ακούγεται είναι δική της. «Είναι αυτό που κάνω» κατέληξε η Grande στην απάντηση της.