3 τάσεις μακιγιάζ που δεν θα σβήσουν ποτέ

3-taseis-makigiaz-pou-den-tha-sbisoun-pote-taseis-makigiaz-pou-den-tha-sbisoun-pote
ΤΡΙΤΗ, 03 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Οι μόδες στο μακιγιάζ έρχονται και παρέρχονται, αλλά μερικές βασικές αξίες θα παραμένουν αιωνίως σταθερές.

Είναι συναρπαστικό και διασκεδαστικό να δοκιμάζετε νέα πράγματα, αλλά είναι πραγματικά παρήγορο το να γνωρίζετε ότι οι δοκιμασμένοι και αληθινά κλασικοί τρόποι διατήρησης μιας άψογης εικόνας του προσώπου, θα είναι πάντα εκεί για σας –και χωρίς άσκοπα έξοδα.

Δέρμα που μοιάζει με δέρμα

Μείνετε μακριά από αυτό που πολλοί αποκαλούν «make up-Instagram» και επιμείνετε -ακόμη και στις αναρτήσεις σας- στη φρέσκια, λεία και δροσερή επιδερμίδα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει μια βάση που είναι κρεμώδης αλλά αέρινη, εύκολα αναμειγνυόμενη και διαχειρίσιμη, αποφεύγοντας τις υφές που παραπέμπουν σε τεχνικές Photoshop -ολοκληρωτική κάλυψη με στρώσεις επί στρώσεων. Εκτός από το ορατό γεγονός ότι σε κάθε σας εμφάνιση θα μοιάζετε με ομιλούσα «κούκλα», οι πόροι του δέρματός σας θα σας εκδικηθούν οικτρά. Το φρέσκο ​​και δροσερό δέρμα δεν αποτυγχάνει ποτέ.

 «Φτερωτά» μάτια

H ανύψωση των βλεφαρίδων (και του βλέμματος κατ’ επέκταση), δεν πρόκειται να αφαιρεθεί ποτέ από το κάδρο της αιώνιας γοητείας! Μείνετε στις μάσκαρα που  χαρίζουν φυσικές, μακριές, λαμπερές και «φτερωτές» βλεφαρίδες, εφοδιασμένες με ειδικά σχεδιασμένες βούρτσες, που εξασφαλίζουν μέγιστο μήκος, όγκο και καμπυλότητα στις ευαίσθητες βλεφαρίδες, χωρίς να τις κολλάνε μεταξύ τους και χωρίς να αφήνουν κόμπους. Όσον αφορά στο χρώμα; Ο,τιδήποτε εκτός του σκοτεινού μαύρου.

Κόκκινο κραγιόν

Σε κάθε νέα σεζόν κυριαρχεί και μια διαφορετική παραλλαγή των κόκκινων χειλιών, πράγμα που σημαίνει το κόκκινο είναι ό,τι πιο κλασικό και ισχυρό για την επιλογή του κραγιόν σας. Αποφεύγοντας τους πειραματισμούς με μοβ, κίτρινα, πράσινα ή μπλε –και μαύρα (!)- κραγιόν, και μένοντας στις κλασικές αξίες σαγήνης που χαρίζει το καθαρόαιμο κόκκινο, πετυχαίνετε ό,τι πιο σημαντικό: άμεση τόνωση της αυτοπεποίθησής σας ανεξάρτητα από το υπόλοιπο μακιγιάζ που έχετε εφαρμόσει ή το μέγεθος και το σχήμα των χειλιών σας. Ματ ή glossy, δεν παίζει ρόλο. Αρκεί να είναι κόκκινο -σε όλες τις αποχρώσεις του: από εκείνο της φωτιάς και του σκούρου σταφυλιού έως το βαθύ πορτοκαλί του δειλινού και το λαμπερό πορφυρό της αυγής.

ΣΟΦΙΑ ΜΑΡΓΑΡΗ