Το βραβευμένο «Fleabag» ανεβαίνει στη σκηνή του Μεγάρου

fleabag
ΠΕΜΠΤΗ, 05 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Στις 12 Σεπτεμβρίου.

Το βραβευμένο θεατρικό έργο «Fleabag» που ενέπνευσε την ομώνυμη συναρπαστική τηλεοπτική σειρά του BBC, η οποία πρόσφατα προτάθηκε για 11 Έμμυ, προβάλλεται την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου στις 9:30 το βράδυ σε ζωντανή μετάδοση από το Wyndham’s Theatre του Λονδίνου στην Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη (με αγγλικούς υπέρτιτλους) στο πλαίσιο της επιτυχημένης σειράς μεταδόσεων National Theatre Live. Συγγραφέας και πρωταγωνίστρια είναι η ιδιοφυής Phoebe Waller-Bridge. Την ξεκαρδιστική, συγκινητική αλλά και σκληρή παράσταση του Εθνικού Θεάτρου της Αγγλίας σκηνοθετεί η Vicky Jones.

Πολύπλοκη, διασκεδαστική, ευάλωτη, ωμή, η Φλήμπαγκ (fleabag=ψειριάρα) δεν χαρίζεται σε κανέναν, ούτε καν στον εαυτό της. Διεκδικεί τη ζωή της στο έπακρο, επαναπροσδιορίζοντας τη γυναικεία ταυτότητα. Αδάμαστη, σαρωτική και καθηλωτική με την απροκάλυπτη υπερσεξουαλικότητά της, προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στις δύσκολες προσωπικές της στιγμές και την παραπαίουσα μικρή επιχείρησή της.

Κείμενο & ερμηνεία: Phoebe Waller-Bridge
Σκηνοθεσία: Vicky Jones
Εικόνα : Jason Hetherington
Μια παραγωγή των DryWrite, Soho Theatre και Annapurna Theatre

Info
ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ, Βασιλίσσης Σοφίας & Κόκκαλη , Αθήνα, 2107282333
12 Σεπτεμβρίου 2019
Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη, 21:30 Τιμές εισιτηρίων: 8 € (φοιτητικά) ● 15 € Πληροφορίες: 210 72 82 333. Διάρκεια: 100 λεπτά (χωρίς διάλειμμα). Με αγγλικούς υπότιτλους. Η παράσταση είναι κατάλληλη για ανηλίκους άνω των 15 ετών.