Camila Cabello: «Τραγικό αν απαγορευτούν οι αμβλώσεις και γάμοι ομόφυλων ζευγαριών»

camila-cabello
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 06 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Η Αμερικανίδα pop εκτιμά πως η γενιά της είναι πιο ανοιχτή και δείχνει μεγάλη συμπόνια στους συνανθρώπους της.

Η Camila Cabello δήλωσε πως είναι περήφανη που αποτελεί μέρος μια γενιάς που αγωνίζεται για αυτό που θεωρεί σωστό και σχολίασε πως θα ήταν «τραγικό» εάν απαγορευτούν οι αμβλώσεις και οι γάμοι ομόφυλων ζευγαριών. Η Αμερικανίδα pop star έχει στηρίξει και συμμετάσχει σε διαμαρτυρίες υπέρ των δικαιωμάτων των γυναικών και της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, ενώ πρόσφατα εμφανίστηκε επί σκηνής με την πολύχρωμη Pride σημαία.

Σε μια νέα συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Elle, η Cabello ρωτήθηκε πως θα ένιωθε σε έναν κόσμο όπου οι αμβλώσεις και οι γάμοι ομόφυλων ζευγαριών είχαν απαγορευτεί. «Προφανώς θα ήταν τραγικό για τους ανθρώπους. Αυτό που είναι απίστευτο είναι ότι κόσμος που δεν επηρεάζεται [από τις απαγορεύσεις] νιώθει συμπόνια για άλλους ανθρώπους και λέει πως δεν είναι σωστό» απάντησε η Cabello.

REX/Shutterstock

«Είναι τόσο προφανές ότι δεν είναι σωστό και είμαι τόσο χαρούμενη που αποτελώ μέρος μια γενιάς η οποία είναι τόσο πιο ανοιχτή για αυτά τα πράγματα. Νιώθω πως τα μυαλά ανοίγουν εξαιτίας της πληροφόρησης» συμπλήρωσε η τραγουδίστρια.

Στην συνέχεια η Cabello μίλησε για τον επερχόμενο δεύτερο δίσκο της και αποκάλυψε πως είναι πιο προσωπικός και γεμάτος συναισθήματα από όσο το ντεμπούτο της. Πιο συγκεκριμένα εκτίμησε πως το νέο άλμπουμ παρουσιάζει «την ουσία του ποια είμαι σε αυτή την στιγμή της ζωής μου» και θεωρεί πως έχει καταφέρει να γίνει πιο «ειλικρινής» και «ανοιχτή» από όσο στο πρώτο άλμπουμ.