Στα σκαριά μίνι σειρά του «Κάποτε… στο Χόλιγουντ» για το Netflix

once-upon-a-time-in-hollywood
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 06 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Ο Brad Pitt πιστεύει πως είναι «προκλητική ιδέα» και επιβεβαίωσε τις φήμες για τις σκέψεις και προθέσεις του Quentin Tarantino.

Η ένατη ταινία του Quentin Tarantino, το «Κάποτε… στο Χόλιγουντ», έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις σε κοινό και κριτικούς, τόσο για την μοναδική ιστορία της, όσο και για την νοσταλγική ματιά στην δεκαετία του 1960. Δυστυχώς για τους οπαδούς του Tarantino πολλές σκηνές κόπηκαν από την κινηματογραφική εκδοχή της ταινίας, όμως ενδέχεται να κυκλοφορήσουν μέσω μιας μίνι σειράς στο Netflix.

Πριν από λίγες εβδομάδες ο Nicholas Hammond, ο οποίος ενσαρκώνει τον Sam Wanamaker στην νέα ταινία, ισχυρίστηκε πως ο Tarantino σκοπεύει να κυκλοφορήσει μια τετράωρη εκδοχή του «Κάποτε… στο Χόλιγουντ» στο Netflix ούτως ώστε να αξιοποιήσει τις πολλές σκηνές που κόπηκαν. Κάτι αντίστοιχο έχει συμβεί με την περίπτωση της προηγούμενης ταινίας του σκηνοθέτη, το «Μισητοί οχτώ», το οποίο κυκλοφόρησε στην πλατφόρμα streaming ως μια τετράωρη μίνι σειρά.

Μετά τον Hammond ήρθε και η σειρά του Brad Pitt να επιβεβαιώσει τις φήμες που θέλουν τον Tarantino να θέλει να δημιουργήσει μια μίνι σειρά βασισμένη στο υλικό της πρόσφατης ταινίας του. Μιλώντας στους New York Times, ο Pitt μάλιστα χαρακτήρισε «προκλητική» την ιδέα μιας τέτοιας σειράς, οπότε μένει να φανεί εάν θα μετουσιωθεί.

Ανάμεσα στο υλικό που έχει κοπεί υπάρχουν πολλές σκηνές με την Margot Robbie ως Sharon Tate, τον James Marsden να υποδύεται τον Burt Reynolds, τον Tim Roth στον ρόλο του Βρετανού μπάτλερ του Jay Sebring (Emile Hirsch), αλλά και με τον Bruce Lee (Mike Moh).