Έρχονται «πέντε ή έξι» τηλεοπτικά spin-off του Spider-Man

spider-man-far-from-home
ΔΕΥΤΕΡΑ, 09 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Ο πρόεδρος της Sony Pictures απέκλεισε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο επιστροφής του «Ανθρώπου Αράχνη» στις ταινίες της Marvel.

Πρόσφατα ανακοινώθηκε το τέλος της συνεργασίας μεταξύ Sony και Disney με αποτέλεσμα ο Spider-Man να αποσυρθεί από τις μελλοντικές ταινίες του Marvel Cinematic Universe. Σύμφωνα όμως με το αφεντικό της Sony Pictures, Tony Vinciquerra, οι οπαδοί του νέου Spider-Man δεν θα χρειαστεί να περιμένουν πολύ, καθώς υπάρχουν σχέδια για «πέντε ή έξι» spin-off τηλεοπτικές σειρές.

«Ο Spider-Man ήταν μια χαρά πριν τις μεγάλες ταινίες, τα πήγε ακόμα καλύτερα με τις μεγάλες ταινίες και τώρα που έχουμε το δικό μας σύμπαν, θα αλληλεπιδράσει με τους άλλους χαρακτήρες. Νομίζω πως είμαστε αρκετά ικανοί για να κάνουμε όσα χρειάζονται» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Vinciquerra στο ComicBook.com

O Tom Holland διαδέχτηκε με μεγάλη επιτυχία τους Nicholas Hammond, Tobey Maguire και Andrew Garfield στον ρόλο του εμβληματικού υπερήρωα που δημιούργησε ο Stan Lee.

Παράλληλα ο πρόεδρος της Sony Pictures απέκλεισε το ενδεχόμενο επιστροφής του πολυαγαπημένου ήρωα των κόμικ στις ταινίες της Disney. «Για την ώρα η πόρτα είναι κλειστή» σχολίασε χαρακτηριστικά ο Vinciquerra, συμπληρώνοντας πως δεν υπάρχει «εχθρότητα» μεταξύ των δύο εταιρειών.

«Κάναμε μια εκπληκτική πορεία με [τον πρόεδρο της Marvel Studios Kevin Feige] στις ταινίες του Spider-Man. Προσπαθήσαμε να δούμε αν υπάρχει τρόπος να τα βρούμε… Οι άνθρωποι της Marvel είναι υπέροχοι, τρέφουμε μεγάλο σεβασμό για αυτούς, αλλά από την άλλη, έχουμε και εμείς ορισμένους εξαιρετικούς ανθρώπους. Δεν έκανε ο Kevin όλη την δουλειά μόνος του» κατέληξε ο πρόεδρος της Sony Pictures.