Η Margot Robbie παίρνει το όπλο της

tank-girl
ΤΡΙΤΗ, 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Μετά την Harley Quinn, η χολιγουντιανή σταρ έχει βάλει στο στόχαστρο την Tank Girl για μια επιστροφή στη μεγάλη οθόνη.

Ένα από τα πιο καλτ κόμικ των 1990s, το «Tank Girl», αναμένεται να μεταφερθεί ξανά στη μεγάλη οθόνη και σύμφωνα με άρθρο του Yahoo Movies, η Margot Robbie βρίσκεται πίσω από την νέα παραγωγή.

Ένας από τους δύο δημιουργούς του κόμικ, ο Alan Martin, πρόσφατα αποκάλυψε μεσω Twitter πως η εταιρεία παραγωγής της Robbie, η LuckyChap Entertainment, απέκτησε τα σχετικά δικαιώματα από την MGM. Ο Βρετανός συγγραφέας μάλιστα ισχυρίζεται πως ο σχεδιασμός της νέας μεταφοράς έχει ήδη ξεκινήσει, ενώ λόγω της εμπλοκής της LuckyChap, η Robbie ενδέχεται να πρωταγωνιστήσει.

Ηρωίδα του πρωτότυπου κόμικ που δημιούργησαν οι Martin και Jamie Hewlett το 1988 είναι η Rebecca Buck, η οποία οδηγεί και ζει σε ένα τανκ σε μια φουτουριστική Αυστραλία. Αρχικά η Tank Girl εκτελεί αποστολές για έναν μυστήριο οργανισμό, όμως μετά από ένα σοβαρό λάθος αναγκάζεται να βγει στην παρανομία για τις σεξουαλικές προτιμήσεις της και την κατάχρηση ουσιών.

Το 1995 είχε γυριστεί μια ταινία από την Rachel Talalay με τους Lori Petty, Ice-T, Naomi Watts και Malcolm McDowell στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Όπως όμως πολλές ταινίες υπερώων της εποχής, η μεταφορά απέτυχε εμπορικά και απέσπασε αρνητικές κριτικές, απογοητεύοντας τους οπαδούς του κόμικ. Μένει να φανεί εάν το άστρο της Robbie θα βοηθήσει την Tank Girl να απογειωθεί και να επιστρέψει στην μεγάλη οθόνη.