Η τέχνη και οι σκέψεις του Kurt Cobain εμπνέουν τη μόδα

kurt-cobain
ΤΡΙΤΗ, 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Σύντομα θα κυκλοφορήσει μια νέα συλλογή από μπλουζάκια και φούτερ με πολλά σχέδια του εμβληματικού frontman των Nirvana.

Μια νέα συλλογή ενδυμάτων εμπνευσμένη από τον Kurt Cobain πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα, με τη στήριξη της οικογένειας του frontman των Nirvana. Η σειρά «Kurt Was Here» αποτελείται από μπλουζάκια και φούτερ με σχέδια και χειρόγραφα του Cobain και δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Frances Bean Cobain.

Η νέα σειρά αποτελεί συνεργασία της Live Nation Merchandise και της εταιρείας που διαχειρίζεται την εικόνα του Cobain, την The End Of Music. Η συλλογή θα γίνει διαθέσιμη μέσω των καταστημάτων Barneys, Selfridges και το επίσημο online κατάστημα του Kurt Cobain.

«Πιστεύουμε ότι η σημασία της τέχνης είναι εξαιρετικά υψηλή στο σημερινό κοινωνικό και πολιτικό κλίμα και πως είναι ο καιρός να μοιραστούμε αυτή τη συλλογή έργων του Kurt με καλλιτέχνες, συλλέκτες και οπαδούς, επιτρέποντάς τους να βιώσουν την κληρονομιά του Kurt κατά έναν νέο τρόπο και να γιορτάσουμε μαζί την μόνιμη επίδραση του στον κόσμο» δήλωσε η Live Nation.