Γιατί απέρριψε ο Orlando Bloom το «Saturday Night Live»;

orlando-bloom Joel C. Ryan
ΤΕΤΑΡΤΗ, 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Ο Βρετανός ηθοποιός αποκάλυψε πως ένιωθε μεγάλη ανασφάλεια ως παρουσιαστής στην εκπομοή λόγω της δυσλεξίας που αντιμετωπίζει.

Το 2007 ο ανερχόμενος τότε Orlando Bloom έλαβε μια πρόταση από τους παραγωγούς της σατιρικής εκπομπής «Saturday Night Live» για να εμφανιστεί ως παρουσιαστής. Ο Βρετανός ηθοποιός όμως αρνήθηκε, επειδή όπως αποκάλυψε φοβόταν πως θα αντιμετώπιζε προβλήματα λόγω δυσλεξίας.

«Ήταν εν μέρει λόγω της δυσλεξίας μου και εν μέρει επειδή εκείνη την εποχή δεν μπορούσα να σκεφτώ ορθά και έβλεπα το δάσος και όχι τα δέντρα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Bloom στην ραδιοφωνική εκπομπή του Howard Stern.

Όπως εξήγησε στην συνέχεια, εφόσον αποδεχόταν την πρόταση, θα έπρεπε να διαβάσει από ένα teleprompter και ο ίδιος δεν ένιωθε άνετα με το ενδεχόμενο να κάνει λάθη. Παρά την άρνηση του, ο Bloom τόνισε περίπου δέκα χρόνια αργότερα νιώθει έτοιμος και θα ήθελε να παρουσιάσει την εκπομπή.

Shutterstock

Συνεχίζοντας ο ηθοποιός εξήγησε πως ο χώρος του θεάματος είναι σαν ένα «φλεγόμενο αυτοκίνητο» και ότι οι αστέρες πρέπει να μάθουν να διαχειρίζονται την «ζέστη» και να δίνουν την παράσταση τους, σαν κασκαντέρ.

«Όταν βγεις από το φλεγόμενο αυτοκίνητο, πρέπει να έχεις μια ομάδα υποστήριξης που θα φροντίσει ότι είσαι ασφαλής και χαρούμενος, για να μπορέσεις να πεις ότι όλα είναι καλά και θα ξαναμπείς στο φλεγόμενο αυτοκίνητο» κατέληξε ο Bloom, συμπληρώνοντας πως θα αποδεχόταν «εν ριπή οφθαλμού» μια νέα πρόταση από τους παραγωγούς του «Saturday Night Live».