Sarah Jessica Parker και Matthew Broderick μαζί στη ζωή και το σανίδι

sarah-Jessica-parker-matthew-broderick
ΠΕΜΠΤΗ, 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Οι δύο αστέρες του Χόλυγουντ θα συμπρωταγωνιστήσουν στην λαμπερή θεατρική σκηνή του Μπρόντγουεϊ για πρώτη φορά μετά από 24 χρόνια.

Την ερχόμενη άνοιξη η Sarah Jessica Parker αναμένεται να επιστρέψει στο σανίδι του Μπρόντγουεϊ μαζί με τον σύζυγο της Matthew Broderick, για να συμπρωταγωνιστήσουν στην κωμωδία «Plaza Suite» του Neil Simon σε σκηνοθεσία του βραβευμένου με Tony John Benjamin Hickey.

«Νιώθω σαν να περίμενα για αυτό όλη μου τη ζωή» έγραψε η χολιγουντιανή σταρ στο Instagram, ανακοινώνοντας πως θα συνεργαστεί με κάποιον τον οποίο αγαπά «επί και εκτός σκηνής».

Η νέα παραγωγή θα παρουσιαστεί για 17 εβδομάδες στο Hudson Theatre, με τις preview παραστάσεις να ξεκινούν στα μέσα Μαρτίου και την επίσημη πρεμιέρα να έχει προγραμματιστεί για τις 13 Απριλίου 2020.

Τελευταία φορά που το πολυαγαπημένο αντρόγυνο συμπρωταγωνίστησε στο Μπρόντγουεϊ ήταν το 1995 για τις ανάγκες της παράστασης «How To Succeed In Business Without Really Trying». Η Parker από την πλευρά της εμφανίστηκε για τελευταία φορά στο σανίδι της Νέας Υόρκης πριν από 22 χρόνια, ενώ ο βραβευμένος με Tony σύζυγος της πρωταγωνίστησε σε μια παραγωγή του «Sylvia» το 2016.

Ο θρυλικός συγγραφέας του «Plaza Suite» πέθανε την περασμένη χρονιά, με τον Broderick να σημειώνει πως «για καλή μου τύχη η πρώτη παράσταση μου στο Μπρόντγουεϊ είχε γραφτεί από τον Neil Simon. Επίσης έγραψε την πρώτη μου ταινία. Του χρωστάω την καριέρα μου».