Οι δεινόσαυροι του «Jurassic World» επιστρέφουν

Jurassic-world
ΠΕΜΠΤΗ, 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Ο Colin Trevorrow ανακοίνωσε πως έχει σκηνοθετήσει ένα μίνι σίκουελ «έκπληξη» που θα προβληθεί το σαββατοκύριακο.

Μια νέα ταινία μικρού μήκους «Jurassic World» με τίτλο «Battle at Big Rock» πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσω της μικρής οθόνης το προσεχές σαββατοκύριακο. Η αποκάλυψη για την ταινία «έκπληξη» ήρθε μέσω Twiter από τον σκηνοθέτη της Colin Trevorrow, ο οποίος είχε αναλάβει τα ηνία και την σκηνοθεσία του reboot του franchise το 2015.

Πρωταγωνιστές της νέας ταινίας είναι οι André Holland, Natalie Martinez, Melody Hurd και Pierson Salvador, ενώ το σενάριο φέρει την υπογραφή της Emily Carmichael. Η σεναριογράφος και σκηνοθέτιδα έγραψε πέρσι το σενάριο του «Pacific Rim: Εξέγερση» και έχει συμφωνήσει να γράψει την ιστορία του «Jurassic World 3» που θα κυκλοφορήσει το 2021.

Η λιτή ανακοίνωση του Trevorrow δεν δίνει στοιχεία για το «Battle at Big Rock», όμως περιλαμβάνει μια ατάκα του Ian Malcolm (τον οποίο ενσαρκώνει ο Jeff Goldblum στο franchise): «Αυτά τα πλάσματα ήταν εδώ πριν από εμάς και εάν δεν προσέξουμε, θα είναι εδώ μετά από εμάς» γράφει στην ανάρτηση του ο σκηνοθέτης.

Το «Battle at Big Rock» θα προβληθεί στην Αμερική μέσω του τηλεοπτικού καναλιού FX την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου, όμως δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό εάν και πότε θα κυκλοφορήσει μέσω υπηρεσιών streaming ή κανάλια για τους θεατές άλλων χωρών.