Δάκρυσε από συγκίνηση καταχειροκροτούμενη η Renée Zellweger για την «Judy»

renee-zellweger
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

«Εντάξει, σταματήστε - μου χαλάτε το μέικ-απ» δήλωσε η χολιγουντιανή σταρ που πρωταγωνιστεί στην νέα ταινία για τη ζωή της Judy Garland.

Η Renée Zellweger δάκρυσε από το συγκινητικό χειροκρότημα του κοινού στο διεθνές φεστιβάλ κινηματογράφου του Τορόντο όπου παρουσιάστηκε η νέα βιογραφική ταινία «Judy» στην οποία και πρωταγωνιστεί. Η 50χρονη ηθοποιός ενσαρκώνει την Judy Garland στην δύση της καριέρας και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις κριτικών, η ταινία αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στα Όσκαρ.

Με το κοινό του φεστιβάλ να μην σταματά να χειροκροτά μετά το τέλος της ταινίας, η συγκινημένη Zellweger παρακάλεσε τους θεατές να σταματήσουν λέγοντας αστειευόμενη πως «μου χαλάτε το μέικ-απ».

Η δημοσιογράφος Jenelle Riley του Variety σχολίασε στο Twitter πως στα 15 χρόνια που καλύπτει το φεστιβάλ του Τορόντο δεν έχει ξαναδεί τέτοιο χειροκρότημα και συμπλήρωσε πως «σταμάτησε μονάχα επειδή [η Zellweger] μας έκανε να σταματήσουμε».

Σκηνοθέτης του «Judy» είναι ο Rupert Goold, ενώ το σενάριο φέρει την υπογραφή του Tom Edge. Η ταινία ξεκινά το 1968, με την άφιξη της Garland στο παγωμένο Λονδίνο για μια sold-out συναυλία. Έχουν περάσει 30 χρόνια από την εμφάνισή της στον «Μάγο του Οζ» και μπορεί η φωνή της να μην είναι πια η ίδια, αλλά το πάθος της και το ταλέντο της είναι δυνατά όσο ποτέ. 

Το «Judy» αφηγείται τα προβλήματα που είχε στη διαχείριση της καριέρας της, καθώς και στη σχέση που ανέπτυξε με τον Mickey Deans, τον μετέπειτα πέμπτο σύζυγό της. Παράλληλα όμως η βιογραφική ταινία κάνει αναφορές στα παιδικά χρόνια της ηθοποιού και το ξεκίνημα της καριέρας της, καθώς και στην επιθυμία της να βρεθεί ξανά με τα παιδιά της.

Στην ταινία, η οποία θα κάνει την πρεμιέρα της στις αίθουσες το φθινόπωρο, εμφανίζονται επίσης οι Bella Ramsey, Jessie Buckley, Rufus Sewell, Michael Gambon, Finn Wittrock και Gemma-Leah Devereux.