Η Camila Cabello διασκεδάζει με το πιο εφιαλτικό ραντεβού στο «Liar»

camila-cabello
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Κυκλοφόρησε το δεύτερο βιντεοκλίπ της Κουβανοαμερικανίδας pop star από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο «Romance».

Το νέο βιντεοκλίπ της Camila Cabello για το «Liar» θυμίζει κάτι από την «Ημέρα της μαρμότας» με τον Bill Murray, με την ίδια να το χαρακτηρίζει ως «στην κυριολεξία το πιο διασκεδαστικό» που έχει γυρίσει ποτέ. Το «Liar» συμπεριλαμβάνεται στον επερχόμενο δίσκο της 22χρονης τραγουδίστριας με τίτλο «Romance».

Δείτε το βιντεοκλίπ του «Liar» από την Camilla Cabello

Στο εξάλεπτο βιντεοκλίπ η Cabello συνεργάστηκε ξανά με τον Dave Meyers, ο οποίος είχε σκηνοθετήσει το βίντεο για το «Señorita» - την συνεργασία της με τον Shawn Mendes. Το «Liar» ξεκινά με την τραγουδίστρια να υποδύεται πως περνά καλά σε ένα ραντεβού με έναν γλυκομίλητο και υλιστικό άνδρα. Καθώς το γεύμα ολοκληρώνεται, όλα αλλάζουν απότομα και η τραγουδίστρια ξυπνά και αντιλαμβάνεται πως έβλεπε έναν εφιάλτη.

Τα βάσανα της Cabello όμως δεν έχουν τελειώσει, καθώς γρήγορα συνειδητοποιεί πως πρέπει να ξαναζήσει εκείνη την φριχτή μέρα όπου συμβαίνουν πολλά ευτράπελα με έναν ελέφαντα, μια ομάδα ποδηλατών και έναν στόλο από drones μεταξύ άλλων.

Το single κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα μαζί με το «Shameless», με τα δύο τραγούδια να συμπεριλαμβάνονται στο δεύτερο άλμπουμ της Cabello, για τον οποίο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας.

REX/Shutterstock

«Αυτά τα τραγούδια είναι βασικά η ιστορία της ζωής μου τα τελευταία δύο χρόνια και οι ιστορίες που έχω συγκεντρώσει. Ήξερα για πολύ καιρό πως ήθελα να ονομάσω το άλμπουμ μου “Romance” γιατί αυτές οι ιστορίες έχουν να κάνουν με τον έρωτα» δήλωσε η Cabello για τα νέα τραγούδια.