Η Adele κατέθεσε και επίσημα αίτηση διαζυγίου από τον Simon Konecki

adele
ΔΕΥΤΕΡΑ, 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Μετά από χρόνια σχέσης, το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2017 και απέκτησε έναν γιο, τον Angelo, το 2012.

Λίγους μήνες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της, η Adele κατέθεσε και επίσημα αίτηση διαζυγίου από τον Simon Konecki. Σύμφωνα με άρθρα των TMZ και E! News, η Βρετανίδα τραγουδίστρια κατέθεσε την αίτηση σε δικαστήριο του Λος Άντζελες.

Η πολυβραβευμένη τραγουδίστρια γνώρισε τον Konecki το 2011 και διατηρούσαν σχέση για πολλά χρόνια και απέκτησαν μαζί έναν γιο, τον Angelo το 2012. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στα κρυφά πριν από δύο χρόνια, όμως το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα. Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Adele, οι δύο γονείς είναι αποφασισμένοι να μεγαλώσουν τον Angelo με στοργή και έχουν ζητήσει από τον κόσμο να σεβαστεί την ιδιωτικότητα τους.

REX/Shutterstock / Richard Young

Πηγή του E! News ισχυρίζεται πως το ζευγάρι χώρισε λόγω «αλλαγής lifestyle», καθώς το πρόγραμμα της Adele έγινε πιο φορτωμένο μετά την εκτόξευση της καριέρας της τα τελευταία χρόνια. Αυτό, σύμφωνα με την συγκεκριμένη πηγή, είχε ως αποτέλεσμα να απομακρυνθούν ο ένας από τον άλλο.

Η Adele πάντως δεν έχασε αίσθηση του χιούμορ της και αναφέρθηκε για πρώτη φορά στον χωρισμό της τον περασμένο Μάιο, όταν μοιράστηκε ένα σχετικό meme.