Michael Douglas: «Η αβροφροσύνη είναι το κλειδί για έναν πετυχημένο γάμο»

michael-douglas-catherine-zeta-Jones Chris Pizzello
ΔΕΥΤΕΡΑ, 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Ο 74χρονος αστέρας του Χόλυγουντ μίλησε για την τεράστια σημασία του αλληλοσεβασμού και της επικοινωνίας.

Ο Michael Douglas και η Catherine Zeta-Jones είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλυγουντ και παρά τα προβλήματα που έχουν αντιμετωπίσει στην σχέση τους, ο γάμος τους παραμένει ισχυρός. Σε μια νέα συνέντευξη που παραχώρησε στο Us Weekly, ο 74χρονος ηθοποιός αποκάλυψε πως τα «μυστικά» του πετυχημένου γάμου το δεν είναι άλλα από τον αλληλοσεβασμό και την αβροφροσύνη, ενώ τόνισε πως είναι «πιο ευτυχισμένος» από ποτέ.

«Νομίζω πως όλα οφείλονται στην αβροφροσύνη. Ορισμένες φορές νομίζω πως θεωρούμε δεδομένο τον πιο κοντινό μας άνθρωπο. Θα έλεγα πως ορισμένες φορές κάνουμε μεγαλύτερες προσπάθειες για αγνώστους, παρά για τον πιο κοντινό άνθρωπο μας. Ανέκαθεν προσπαθούσα να θυμάμαι πόσο τυχερός είμαι και πόσο εκπληκτική γυναίκα είναι, αλλά και μια καθημερινή υπενθύμιση αυτού του σεβασμού» δήλωσε ο Douglas.

REX/Shutterstock / Jim Smeal

Στην συνέχεια ο χολιγουντιανός αστέρας σχολίασε πως είναι «πολύ καλή» ιδέα για ένα ζευγάρι να συζητάει τα θέματα που το απασχολούν. «Μου πήρε πολύ καιρό, αλλά η δυσαρέσκεια είναι εύκολο πράγμα να κρατήσεις κρυφό. Νομίζω πως στις περισσότερες περιπτώσεις είναι καλό να βγαίνουν τα πράγματα προς τα έξω νωρίτερα παρά αργότερα.