Οι Ariana Grande, Miley Cyrus και Lana Del Ray δεν είναι άγγελοι

ariana-grande-miley-cyrus-lana-del-rey-dont-call-me-an-angel
ΤΡΙΤΗ, 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Κυκλοφόρησε το βιντεοκλίπ της συνεργασίας των τριών pop star για το soundtrack της νέας περιπέτειας των «Άγγελων του Τσάρλι».

Πριν από λίγους μήνες έγινε γνωστό πως οι «Άγγελοι του Τσάρλι» θα επιστρέψουν στην μεγάλη οθόνη τον Νοέμβριο, ενώ ανακοινώθηκε πως οι Ariana Grande, Miley Cyrus και Lana Del Ray θα συνεργαστούν για τις ανάγκες του soundtrack. Η πρώτη συνεργασία των τριών pop star τιτλοφορείται «Don't Call Me Angel» και το βιντεοκλίπ δώθηκε στην δημοσιότητα την περασμένη Παρασκευή.

Δείτε το βίντεο του «Don’t Call Me Angel» των Ariana Grande, Miley Cyrus και Lana Del Rey

Το βιντεοκλίπ του «Don’t Call Me Angel» οι τρεις τραγουδίστριες εμφανίζονται να επαιδεύονται ως άλλοι «Άγγελοι», με την Grande να έχει ρόλο κατασκόπου, την Cyrus να διακρίνεται στις μάχες σώμα με σώμα και την Del Rey να αναλαμβάνει τον εξοπλισμό της ομάδας.

Instagram / Elizabeth Banks

Ella Balinska, Kristen Stewart, Elizabeth Banks και Naomi Scott πρωταγωνιστούν στο νέο κινηματογραφικό reboot του franchise.

Σε αντίθεση με τα βιντεοκλίπ των προηγούμενων ταινιών του franchise, η συνεργασία των Grande, Cyrus και Del Ray δεν περιλαμβάνει υλικό από την νέα ταινία. Παρόλα αυτά, το τραγούδι έχει ήδη γίνει ανάρπαστο στο YouTube, έχοντας συγκεντρώσει πάνω από 45 εκατομμύρια views από την ημέρα κυκλοφορίας του βιντεοκλίπ.

Την σκηνοθεσία του νέου reboot έχει αναλάβει η Elizabeth Banks, η οποία έγραψε το σενάριο με τον Jay Basu. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους εμφανίζονται οι Naomi Scott, Kristen Stewart και Ella Balinska ενώ το καστ συμπληρώνουν οι Banks, Djimon Honsou, Noah Centineo, Sam Claflin και Patrick Stewart.