Viola Davis, Idris Elba και Margot Robbie πρωταγωνιστούν στη νέα «Ομάδα αυτοκτονίας»

viola-davis-idris-elba-margot-robbie
ΤΡΙΤΗ, 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Ο James Gunn αποκάλυψε το καστ του της νέας περιπέτειας των αντιηρώων της DC που τελικά αποτελεί reboot και όχι συνέχεια.

Μετά τις αποτυχημένες προσπάθειες της Warner Brothers να δημιουργήσει ένα cinematic universe με τους ήρωες της DC στα πρότυπα της Marvel, το χολιγουντιανό στούντιο αποφάσισε να εστιάσει σε αυτοτελείς ταινίες ηρώων, όπως τον Shazam και τον Joker.

Ανάμεσα στους «διασωθέντες» της πρώτης απόπειρας της Warner είναι η Wonder Woman, ο Aquaman, αλλά και η Harley Quinn, η οποία θα εμφανιστεί στο «Birds Of Prey» και το reboot της «Ομάδας αυτοκτονίας».

Την σκηνοθεσία του reboot έχει αναλάβει ο James Gunn – γνωστός για το πετυχημένο πέρασμα του από την Marvel και τους «Φύλακες του σύμπαντος» – ο οποίος την περασμένη Παρασκευή αποκάλυψε μέσω μιας ανάρτησης στο Twitter το πλήρες καστ της ταινίας του.

Από την πρώτη ταινία επιστρέφουν οι Viola Davis, Margot Robbie, Joel Kinnaman και Jai Courtney, ενώ στα νέα πρόσωπα συμπεριλαμβάνονται οι Pete Davidson, Peter Capaldi, John Cena, Nathan Fillion, Taika Waititi, David Dastmalchian και Jennifer Holland.

Στην ταινία αναμένονται εμφανιστούν επίσης οι Joaquín Cosío, Mayling Ng, Flula Borg, Sean Gunn, Juan Diego Botto, Storm Reid, Alice Braga, Steve Agee, Tinashe Kajese, Daniela Melchior, Julio Ruiz και Michael Rooker.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Will Smith και Jared Leto – οι οποίοι έπαιξαν τους ρόλους των Deadshot και Joker στην ταινία του David Ayer – δεν συμπεριλαμβάνονται στο νέο καστ, χωρίς να είναι ξεκάθαρο εάν οι ρόλοι των συγκεκριμένων χαρακτήρων έχουν περάσει άλλους ηθοποιούς. Η νέα ταινία, η οποία τιτλοφορείται «The Suicide Squad», θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2021.