Lindsay Lohan: Από την Hollywood Boulevard στην Ramsay Street

lindsay-lohan
ΤΕΤΑΡΤΗ, 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Η Αμερικανίδα ηθοποιός αποκάλυψε πως δεν θα έλεγε όχι σε έναν ρόλο στην δημοφιλή αυστραλιανή σαπουνόπερα «Neighbours».

H Lindsay Lohan μπορεί να δραστηριοποιείται στην χώρα μας σε Αθήνα και Μύκονο με μεγάλη επιτυχία, όμως ενδέχεται να μετακομίσει στην Αυστραλία. Όπως αποκάλυψε η ίδια σε συνέντευξη της στην αυστραλιανή τηλεοπτική εκπομπή «Studio 10», δεν θα έλεγε όχι σε έναν ρόλο στην δημοφιλή σαπουνόπερα «Neighbours», μέσω της οποίας έγινε γνωστή η Kylie Minogue.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης, η παρουσιάστρια Angela Bishop σχολίασε πόσο καλή είναι η αυστραλιανή προφορά της Lohan, με την ίδια να απαντάει πως είναι μεγάλη θαυμάστρια του Αυστραλού κωμικού Chris Lilley και ότι παρακολουθεί όλες του τις εκπομπές, αλλά και την σαπουνόπερα «Neighbours».

Όταν η Αμερικανίδα ηθοποιός ρωτήθηκε εάν θα έπαιζε ποτέ στην σειρά, η Lohan απάντησε πως θα το ήθελε πάρα πολύ καθώς την παρακολουθεί για πολλά χρόνια, ειδικά την εποχή που ζούσε στο Λονδίνο. Η ηθοποιός μάλιστα αποκάλυψε πως θα της άρεσε να παίξει τον ρόλο θεραπεύτριας, επειδή οι χαρακτήρες της σειράς «πάντα μιλάνε πάρα πολύ ο ένας για τον άλλο».

Η Kylie Minogue έπαιξε με μεγάλη επιτυχία τον ρόλο της Charlene Robinson στην σειρά (από το 1986 έως το 1988) προτού αφοσιωθεί στην καριέρα της στο τραγούδι.

Το «Neighbours» που δημιούργησε ο Reg Watson άρχισε να προβάλλεται μέσω του Seven Network της Αυστραλίας το 1985 και επικεντρώνεται στις ζωές των κατοίκων γύρω από την Ramsay Street και το ξενοδοχειακό συγκρότημα Lassiters στην φανταστική προαστιακή κωμόπολη Erinsborough. Η σειρά γρήγορα έγινε αγαπητή σε Αυστραλία και Μεγάλη Βρετανία για τις ρεαλιστικές ιστορίες και τα επίκαιρα θέματα που απασχολούν τους καθημερινούς ήρωες.