Ο «Φυγάς» δραπετεύει στη μικρή οθόνη με τον Kiefer Sutherland

24-kiefer-sutherland
ΤΕΤΑΡΤΗ, 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Το ριμέικ της κλασικής τηλεοπτικής σειράς θα κυκλοφορήσει το 2020 μέσω της πλατφόρμας streaming Quibi για smartphones και ταμπλέτες.

Μετά το «24», ο Kiefer Sutherland επιστρέφει στην μικρή οθόνη για να πρωταγωνιστήσει σε μια νέα εκδοχή του «Φυγά» για λογαριασμό της επερχόμενης πλατφόρμας streaming Quibi. Το ριμέικ θα βασίζεται τόσο στην πρωτότυπη τηλεοπτική σειρά της δεκαετίας του 1960, όσο και στην κινηματογραφική μεταφορά του 1993 με τους Harrison Ford και Tommy Lee Jones.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η νέα σειρά θα επικεντρώνεται στον Mike Ferro (τον οποίο θα ενσαρκώσει ο Boyd Holbrook των «Narcos» και «Logan»), ο οποίος ένα πρωί πηγαίνει στην δουλειά του στο Λος Άντζελες όταν ξαφνικά σκάει μια βόμβα στο τρένο.

REX/Shutterstock / Willi Schneider

Καθώς ο Ferro προσπαθεί να μάθει για την τύχη της συζύγου και της νεαρής κόρης του, μια σειρά σφαλμάτων και φημών στα social media των καθιστά ως κύριο ύποπτο για την βομβιστική επίθεση. Έτσι λοιπόν ο Ferro έχει στόχο να ανακαλύψει την ταυτότητα του πραγματικού βομβιστή, ενώ τον καταδιώκει ο ντετέκτιβ Clay Bryce (Sutherland).

Σκηνοθέτης του νέου «Φυγά» θα είναι ο βραβευμένος με Emmy Stephen Hopkins – ο οποίος ήταν επικεφαλής του «24» κατά την πρώτη σεζόν – ενώ το σενάριο φέρει την υπογραφή του Nick Santora. Η πλατφόρμα Quibi, η οποία ρίχνει το βάρος στο streaming σε smartphone και ταμπλέτες, θα ξεκινήσει την λειτουργία της στις 6 Απριλίου 2020.