H Lancôme λανσάρει το νέο άρωμα Idôle με τον πιο συναρπαστικό τρόπο

-zendaya-coleman-zendaya-coleman
ΔΕΥΤΕΡΑ, 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Λεπτομέρειες από το φαντασμαγορικό event στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

H Lancôme δημιούργησε  το νέο άρωμα Idôle ειδικά για την γυναίκα που αξιοποιεί την κάθε μέρα με αποφασιστικότητα και δυναμισμό, που διατηρεί την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθησή της, που αρνείται να συμβιβαστεί και παραμένει πιστή στον εαυτό της, που συμμετέχει με πάθος και ζει τη ζωή της στο έπακρο και, που δημιουργεί τον κόσμο του αύριο.

Στην Ελλάδα, η Lancôme γιόρτασε την άφιξη του νέου γυναικείου αρώματος Idôle με ένα φαντασμαγορικό event στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, όπου τιμώμενο πρόσωπο ήταν πρέσβειρα του νέου αρώματος, η Αμερικανίδα ηθοποιός, τραγουδίστρια και αυθεντία του στυλ, Zendaya Coleman.

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν το νέο άρωμα και το εκρηκτικό τηλεοπτικό βίντεο με πρωταγωνίστρια τη Zendaya, ενώ πρωταγωνιστικό ρόλο είχε το επιβλητικό, τεράστιο αντίγραφο του αρώματος Idôle, που δέσποζε στην αίθουσα.

Λίγα λόγια για το άρωμα: Το Idôle είναι μια νέα musky, chypre και floral ευωδιά, δημιουργία τριών κορυφαίων γυναικών της αρωματοποιίας -Shyamala Maisondieu, Adriana Medina και Nadège Le Garlantezec. Το Essence, από το τριαντάφαλλο Isparta Rose (που παράγεται σε αειφόρες καλλιέργειες στην Τουρκία και συλλέγεται αποκλειστικά για την Lancôme) συνδυάζεται με το τριαντάφυλλο Centifolia (που καλλιεργείται στη Γαλλία), ενώ από την καρδιά του αρώματος ξεπηδούν τρυφερές, φρέσκες και αισθησιακές νότες περγαμόντου, αχλαδιού και γιασεμιού Grandiflorum από την Ινδία, δημιουργώντας μια νέα, καθαρή και λαμπερή συμφωνία στις σελίδες των γυναικείων αρωμάτων.

Το μπουκάλι του Idôle είναι σχεδιασμένο από τον αρχιτέκτονα και βιομηχανικό σχεδιαστή Chafik Gasmi, και, χωρίς αμφιβολία είναι ένα από τα πιο λεπτά του κόσμου -με πάχος μόλις 15 χιλιοστά, αποτίει φόρο τιμής στην τεχνολογική πρόοδο και στις καινοτομίες της παγκόσμιας αρωματοποιΐας.

Εδώ θα βρείτε το νέο video με πρωταγωνίστρια τη Zendaya Coleman.