Σοκάρει η αποκάλυψη πως η Demi Moore εκπορνεύτηκε στα 15 από την μητέρα της

demi-moore
ΤΡΙΤΗ, 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Η μητέρα της χολιγουντιανής σταρ φέρεται να «πούλησε» την έφηβη κόρη της σε έναν ηλικιωμένο άνδρα για 500 δολάρια.

Η νέα αυτοβιογραφία της Demi Moore με τίτλο «Inside Out» είναι άκρως προσωπική και αποκαλύπτει πολλές άγνωστες στιγμές από την ζωή και την καριέρα της. Τα αποσπάσματα που έχουν δημοσιοποιηθεί – όπως η πολύπλοκη σχέση της με το αλκοόλ – έχουν ήδη αποτελέσει αφορμή για πολλές συζητήσεις.

Shutterstock / Matt Baron

Σύμφωνα με μια πρόσφατη εμφάνιση της ηθοποιού στην εκπομπή «Good Morning America» με την Diane Sawyer, στο βιβλίο της η Moore ισχυρίζεται πως έπεσε θύμα βιασμού από έναν άνδρα στην ηλικία των 15 ετών και ότι η μητέρα της πληρώθηκε 500 δολάρια για αυτό.

Στην τηλεοπτική εκπομπή, η Sawyer εξήγησε πως η μητέρα της Moore έπαιρνε την κόρη της σε μπαρ «ώστε να την προσέξουν άνδρες». Ένα βράδυ, στην ηλικία των 15, η Moore με την μητέρα της γύρισαν στο διαμέρισμα τους και εκεί ήδη βρισκόταν ένας ηλικιωμένος άνδρας που γνώριζαν και ο οποίος είχε κλειδί. Στο βιβλίο η Moore γράφει πως «ήταν βιασμός και ήταν προδοσία». Ο άνδρας φέρεται να ρώτησε την 15χρονη Moore πως ένιωθε που εκπορνεύτηκε από την μητέρα της για 500 δολάρια.

Invision/AP / Jordan Strauss

Η παρουσιάστρια στην συνέχεια ρώτησε την Moore εάν πίστευε πως η μητέρα της την είχε «πουλήσει» στον άνδρα. «Νομίζω πως βαθιά στην καρδιά μου, όχι. Δεν νομίζω πως ήταν μια ξεκάθαρη συναλλαγή. Αλλά του έδωσε πρόσβαση και με εξέθεσε σε κίνδυνο» απάντησε η Moore.

Στην συνέντευξη η Moore αναφέρθηκε στις πολλαπλές απόπειρες αυτοκτονίας της μητέρας, τις οποίες είχε συζητήσει πρόσφατα σε συνέντευξη της με την Lena Dunham στο Harper’s Bazaar. Το «Inside Out» κυκλοφορεί στις 24 Σεπτεμβρίου.