Βαρέθηκε την Λισαβόνα η Madonna και σκέφτεται να μετακομίσει

madonna Rich Fury
ΤΡΙΤΗ, 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

«Νόμιζα πως θα ήταν γεμάτη περιπέτεια, αλλά βρέθηκα μόνη μου και χωρίς φίλους» δήλωσε η «Βασίλισσα της Pop».

Πριν από λίγα χρόνια, τον Αύγουστο του 2017, η Madonna μετακόμισε στην Λισαβόνα της Πορτογαλίας για να μπορέσει ο 13χρονος γιος της David να ακολουθήσει το όνειρο του να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής καθώς έγινε δεκτός στις ακαδημίες της Μπενφίκα.

Το νέο σπίτι της «Βασίλισσας της Pop» μπορεί να την ενέπνευσε αρκετά στην τελευταία κυκλοφορία της, όμως όπως αποκάλυψε η ίδια έχει βαρεθεί την πορτογαλική πόλη και σκέφτεται να μετακομίσει ξανά.

Στη εναρκτήρια συναυλία της Madame X Tour που πραγματοποιήθηκε στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια δήλωσε στο κοινό πως η ευρωπαϊκή πόλη δεν ήταν αυτό που περίμενε. «Νόμιζα πως θα ήταν γεμάτη περιπέτεια. Αλλά βρέθηκα μόνη μου, χωρίς φίλους και βαρέθηκα λίγο» ομολόγησε η Madonna επί σκηνής.

Invision/AP

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής Sun, η Madonna σκέφτεται σοβαρά να μετακομίσει, καθώς οι ιδιοκτήτες της βίλας αξίας 7,5 εκατομμυρίων δολαρίων που νοικιάζει, σχεδιάζουν να πουλήσουν. Πηγή από το περιβάλλον της τραγουδίστριας εξήγησε πως λόγω της περιοδείας που θα συνεχιστεί μέχρι τον Μάρτιο του 2020, η Madonna θα λείπει αρκετά από την Πορτογαλία.

«Ο David έχει ακόμα ορισμένες σχολικές υποχρεώσεις, αλλά αφού η Madonna έχει βγει σε περιοδεία και δεν είναι εκεί τώρα, δεν είναι ξεκάθαρο εάν σχεδιάζει να βρει ένα νέο σπίτι στην περιοχή» σχολίασε η πηγή.