Ο Brad Pitt θέλει να εμφανιστεί στο «Peaky Blinders»

brad-pitt Arthur Mola
ΤΡΙΤΗ, 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Ο δημιουργός της σειράς του BBC άφησε ανοιχτό ενδεχόμενο για cameo εμφανίσεις «έκπληξη» στον επόμενο κύκλο.

Το «Peaky Blinders» του BBC έχει κατακτήσει την μικρή οθόνη και έχει ορισμένους μεγάλους ένθερμους θαυμαστές από τον χώρο του θεάματος, όπως τον David Beckham, αλλά και τον Brad Pitt. Σύμφωνα μάλιστα με τον δημιουργό της σειράς Steven Knight, ο πρωταγωνιστής του «Κάποτε… στο Χόλιγουντ» φέρεται να έχει ζητήσει έναν ρόλο.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσω άρθρου του Guardian, που μετέφερε δηλώσεις του Knight από το πρόσφατο Legitimate Peaky Blinders Festival που πραγματοποιήθηκε στο Μπέρμιγχαμ, όπου εμφανίστηκαν πολλοί συντελεστές της παραγωγής και μεγάλα ονόματα της μουσικής.

«Υπάρχει πολύς κόσμος που έρχεται σε επικοινωνία και θέλει να συμμετάσχει. Υπάρχουν ο Brad Pitt , ο Snoop Dogg και ο A$AP Rocky. Νομίζω πως στον έκτο κύκλο θα ανοίξουμε λίγο την πόρτα και να βάλουμε ορισμένους γνωστούς ηθοποιούς» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Knight.

Shutterstock / Masatoshi Okauchi

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που γίνεται γνωστό ότι ο Knight ενδιαφέρεται για τον Pitt, αφού το 2016 είχε σχολιάσει θετικά το ενδεχόμενο όταν έμαθε πως ο ηθοποιός ήταν οπαδός της σειράς.

Ο δημιουργός του «Peaky Blinders» έβαλε φρένο στην φημολογία, τονίζοντας πως δεν θα υπάρξουν cameo εμφανίσεις από αστέρες που δεν έχουν εμπειρία ως ηθοποιοί, καθώς τις βρίσκει «αρκετά διασπαστικές».

BBC / Robert Viglasky

Πρωταγωνιστής της σειράς και ηγέτης της οικογένειας των Shelby είναι ο Cillian Murphy, ενώ στην σειρά έχουν εμφανιστεί επίσης οι χολιγουντιανοί Tom Hardy και Adrien Brody. Μένει να φανεί εάν ο Pitt – ο οποίος πληροί τις «προϋποθέσεις» του Knight – θα κάνει το ντεμπούτο το στον επόμενο κύκλο.