Νέο άλμπουμ από τον Nick Cave και τους Bad Seeds

nick-cave-and-the-bad-seeds-ghosteen
ΤΡΙΤΗ, 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Ο Αυστραλός μουσικός μοιράστηκε το tracklist και το εξώφυλλο του «Ghosteen» απαντώντας σε ερώτηση ενός θαυμαστή του.

Ο Nick Cave αποκάλυψε πως θα κυκλοφορήσει έναν νέο διπλό άλμπουμ με τους Bad Seeds την ερχόμενη εβδομάδα, στις 3 Οκτωβρίου, μέσω μιας ανάρτησης του στην σελίδα Red Hand Files. Ο Αυστραλός μουσικός έκανε την αποκάλυψη για το «Ghosteen», όπως τιτλοφορείται το άλμπουμ, απαντώντας σε έναν θαυμαστή του. Η προπώληση του άλμπουμ έχει ήδη ξεκινήσει μέσω του επίσημου online καταστήματος του συγκροτήματος.

«Αγαπητέ Joe. Μπορείς να περιμένεις ένα νέο άλμπουμ την επόμενη εβδομάδα. Λέγεται “Ghosteen”. Είναι ένα διπλό άλμπουμ. Το πρώτο μέρος αποτελείται από οχτώ τραγούδια» γράφει ο Cave, απαριθμώντας τα οχτώ τραγούδια: «The Spinning Song», «Bright Horses», «Waiting for You», «Night Raid», «Sun Forest», «Galleon Ship», «Ghosteen Speaks» και «Leviathan».

Το δεύτερο μέρος του άλμπουμ αποτελείται από «δύο μεγάλα τραγούδια που συνδέονται από ένα spoken word κομμάτι», τα «Ghosteen», «Fireflies» και «Hollywood».

REX/Shutterstock / Richard Isaac

Ο Αυστραλός μουσικός έκλεισε την απάντηση του λέγοντας πως «τα τραγούδια του πρώτου άλμπουμ είναι τα παιδιά. Τα τραγούδια του δεύτερου άλμπουμ είναι οι γονείς τους. Το “Ghosteen” είναι ένα μεταναστευτικό πνεύμα. Με αγάπη, Nick». Σε μια άλλη ανάρτηση του λίγο αργότερα, ο Cave μοιράστηκε και το εξώφυλλο του νέου δίσκου.

Τελευταία κυκλοφορία του Nick Cave και των Bad Seeds ήταν το «Skeleton Tree» το 2016, το οποίο απέσπασε θερμές κριτικές.