Τι απέγινε ο Jesse Pinkman μετά το φινάλε του «Breaking Bad»;

el-camino-breaking-bad Ursula Coyote
ΤΡΙΤΗ, 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Το νέο τρέιλερ του «El Camino» αποκαλύπτει πως συνεχίζει την ιστορία ακριβώς εκεί που ολοκληρώθηκε η τηλεοπτική σειρά του HBO.

Οι οπαδοί του «Breaking Bad» δεν χρειάστηκε να περιμένουν πάρα πολύ, αφού τον επόμενο μήνα θα κυκλοφορήσει μια spin-off σίκουελ ταινία μέσω Netflix, το «El Camino: A Breaking Bad film». Πρωταγωνιστικός χαρακτήρας της ταινίας θα είναι ο Jesse Pinkman, τον οποίο ενσαρκώνει ξανά ο Aaron Paul.

Μετά το πρόσφατο teaser με τον Skinny Pete (Charles Baker), η πλατφόρμα streaming έδωσε στην δημοσιότητα ένα νέο τρέιλερ όπου αποκαλύπτει περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση της ταινίας, η οποία όπως φαίνεται συνεχίζει εκεί που ολοκληρώθηκε η σειρά.

Στο νέο βίντεο ο Pinkman κάθεται σε ένα αυτοκίνητο και μαθαίνει από το ραδιόφωνο για το μακελειό από το οποίο γλύτωσε στο δραματικό φινάλε της τηλεοπτικής σειράς και ότι η αστυνομία αναζητά έναν άνδρα που διέφυγε.

Σκηνοθέτης και σεναριογράφος της ταινίας που κυκλοφορεί στις 11 Οκτωβρίου είναι ο Vince Gilligan, ο οποίος ήταν επικεφαλής της σειράς του HBO.