Επανεκδίδονται οι πρώτοι τέσσερις δίσκοι της Madonna

madonna
ΤΕΤΑΡΤΗ, 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Τα «Madonna», «Like A Virgin», «True Blue» και το soundtrack του «Who's that girl» θα κυκλοφορήσουν σε διάφανο βινύλιο.

Τα τέσσερα πρώτα άλμπουμ της Madonna – τα «Madonna», «Like A Virgin», «True Blue» και το soundtrack της ρομαντικής κωμωδίας «Who's that girl» – πρόκειται να επανεκδοθούν σε διάφανο και μαύρο βινύλιο 180 γραμμαρίων. Οι νέες εκδόσεις των πρώιμων δίσκων της «Βασίλισσας της Pop» θα κυκλοφορήσουν στις 8 Νοεμβρίου.

Το ομώνυμο ντεμπούτο της Madonna κυκλοφόρησε το 1983 και περιλαμβάνει επιτυχίες όπως τα «Holiday», «Lucky Star» και «Borderline». Ο πενταπλός πλατινένιος δίσκος έχει πουλήσει πάνω από δέκα εκατομμύρια αντίτυπα από την κυκλοφορία του.

Ένα χρόνο αργότερα όμως η Madonna ξεπέρασε κάθε προσδοκία και έγινε παγκοσμίως γνωστή με το «Like A Virgin» σε παραγωγή του Nile Rodgers και τραγούδια όπως το ομώνυμο single και τα «Dress You Up», «Angel» και «Material Girl».

Το «True Blue» κυκλοφόρησε το 1986 και κατέκτησε τα charts σε 28 χώρες ενώ πούλησε πάνω από 25 εκατομμύρια αντίτυπα. Το τρίτο άλμπουμ της Αμερικανίδας τραγουδίστριας περιλαμβάνει κομμάτια όπως το «Live To Tell», «Papa Don’t Preach» και «Open Your Heart». Το τέταρτο άλμπουμ των επανεκδόσεων κυκλοφόρησε αρχικά το 1987 και περιλαμβάνει τέσσερα τραγούδια που είχε ηχογραφήσει η Madonna για τις ανάγκες της κωμωδίας του James Foley.