Ο Andrew Scott είναι ο νέος «Ταλαντούχος κύριος Ρίπλεϊ»

andrew-scott Vianney Le Caer
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Η νέα τηλεοπτική σειρά του Showtime θα εξερευνήσει περισσότερες πτυχές του πανούργου και φιλόδοξου πρωταγωνιστή.

Έχοντας ήδη κάνει εμφανίσεις σε παραγωγές όπως το «Black Mirror» και το «Spectre», ο Andrew Scott έγινε ακόμα πιο γνωστός με το άκρως πετυχημένο «Fleabag» και σύντομα θα συστηθεί επίσημα στο αμερικάνικο τηλεοπτικό κοινό, καθώς θα πρωταγωνιστήσει ως Τομ Ρίπλεϊ σε μια νέα σειρά βασισμένα στα βιβλία της Patricia Highsmith.

Σε αντίθεση με την πιο γνωστή εμφάνιση του μυθιστορηματικού ήρωα στο «Ο ταλαντούχος κύριος Ρίπλεϊ» με τον Matt Damon από το 1999, η νέα τηλεοπτική σειρά του Showtime θα εξερευνήσει περισσότερες πτυχές του πανούργου και φιλόδοξου πρωταγωνιστή, με την δράση να εκτυλίσσεται στην δεκαετία του 1960.

Gwyneth Paltrow και Jude Law είχαν συμπρωταγωνιστήσει με τον Matt Damon στην ταινία που γύρισε ο Anthony Minghella το 1999.

Ο Ρίπλεϊ προσλαμβάνεται από έναν εύπορο άνδρα στην Νέα Υόρκη για να ταξιδέψει στην Ιταλία και να βρει τον γιο και να τον στείλει πίσω στην Αμερική. Η πορεία όμως που θα ακολουθήσει ο Ripley όμως είναι γεμάτη ψέματα, απάτες, φόνους και σεξουαλική ένταση.

Σκηνοθέτης και σεναριογράφος του πρώτου κύκλου θα είναι ο βραβευμένος με Όσκαρ Steven Zaillian, ο οποίος επεξεργαζόταν το project τους τελευταίους μήνες. Δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά τα υπόλοιπα μέλη του καστ ή πότε η σειρά θα κάνει την πρεμιέρα της στην μικρή οθόνη.