Robert De Niro: «Χαίρομαι για το ψηφιακό λίφτινγκ, θα δουλέψω άλλα 30 χρόνια»

the-irishman
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Ο βετεράνος ηθοποιός μίλησε για τα ειδικά εφέ που αφαίρεσαν χρόνια από το πρόσωπο του για τον «Ιρλανδό» του Martin Scorsese.

«Ο Ιρλανδός», η νέα δραματική ταινία του Martin Scorsese με θέμα την ζωή του διαβόητου εκτελεστή της αμερικάνικης μαφίας Frank Sheeran θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες και την πλατφόρμα του Netflix τον Οκτώβριο. Πρωταγωνιστής της ταινίας είναι ο Robert De Niro, ο οποίος έκανε ένα «ψηφιακό λίφτινγκ» για να μπορέσει να υποδυθεί τον χαρακτήρα του σε βάθος πολλών δεκαετιών.

Στην πρόσφατη εμφάνιση του στην τηλεοπτική εκπομπή του Jimmy Fallon, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός μίλησε για τα ειδικά εφέ, σχολιάζοντας πως είναι «χαρούμενος» με το αποτέλεσμα, καθώς έτσι εκτιμά πως θα μπορέσει να εργαστεί «για άλλα 30 χρόνια».

Στην εκπομπή μάλιστα προβλήθηκε ένα απόσπασμα της ταινίας, όπου ο Sheeran (De Niro) και ο Russell Bufalino (Joe Pesci) σχεδιάζουν να δολοφονήσουν τον συνδικαλιστή ηγέτη Jimmy Hoffa.

Στον «Ιρλανδό» εμφανίζονται επίσης οι Al Pacino, Harvey Keitel, Bobby Cannavale, Jesse Plemons, Anna Paquin, Stephen Graham και Jack Huston. Το σενάριο της ταινίας που φέρει την υπογραφή του Steven Zaillian είναι βασισμένο στο βιογραφικό βιβλίο «I Heard You Paint Houses» του Charles Brandt που εκδόθηκε το 2004.