Το Chez Lucien ξαναζωντανεύει στο Bios

chez-lucien
ΠΕΜΠΤΗ, 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

Το αγαπημένο στέκι παραδοσιακής γαλλικής κουζίνας στα Πετράλωνα, μετά την μικρή παύση του επιστρέφει και «καταλαμβάνει» τον πρώτο όροφο του Bios ζωντανεύοντας ξανά τα κλασικά γαλλικά πιάτα του και τη φιλοσοφία του που τόσο αγαπήθηκε.

Η είδηση είχε σκάσει σαν βόμβα στο τέλος Μαΐου, όταν το αγαπημένο γαλλικό μπιστρό των Πετραλώνων ανακοίνωσε πως σταματά τη λειτουργία του. Ευτυχώς, όμως, η λυπητερή αυτή κατάληξη δεν κράτησε για πολύ, αφού στις 20 Σεπτεμβρίου, το Chez Lucien πήρε ξανά σάρκα και οστά, στο Bios Home Kitchen στον 1ο όροφο του Bios, με την ομάδα και τα γνώριμα πιάτα του μενού να στήνουν ξανά του δικό τους γαστρονομικό πάρτι αλά γαλλικά.

Έπειτα από πολλές δοκιμές, η ομάδα κατάφερε να βγάλει το μενού όπως το φανταζόταν και όπως το γνωρίζουν όλοι οι θαμώνες του, σε μεγαλύτερη και πιο σύγχρονη κουζίνα, που όπως αναφέρουν, ετοιμάζονται να την κάνουν το νέο τους σπίτι.

Τι μας περιμένει, λοιπόν, στο μενού του; Όλα αυτά που είχαμε γνωρίσει τα προηγούμενα χρόνια στον χώρο των Πετραλώνων: Φυσικά λαχταριστή, γαλλική κρεμμυδόσουπα, σαλιγκάρια α λα Μπουργκινιόν, φιλέτο πάπιας με σος πιπεριού, φουα γκρά, καπνιστή ρέγκα με βραστή πατάτα, entrecote, φιλέτο γαλοπούλας με σος γλυκιάς πάπρικας, αλλά και αγαπημένα επιδόρπια όπως η κρεμ μπρουλέ και το σουφλέ σοκολάτας.

Το μενού κοστίζει 24 ευρώ το άτομο και περιλαμβάνει ορεκτικό, κυρίως και επιδόρπιο και είτε το είχατε ήδη αγαπήσει από τα Πετράλωνα, είτε δεν το είχατε επισκεφτεί ποτέ, η ομάδα του σας περιμένει με τον ίδιο ενθουσιασμό να δοκιμάσετε τα πιάτα του.

Info
Chez Lucien
Bios Home Kitchen
Πειραιώς 84 1ος όροφος
210 34 25 335
Τετάρτη ως Κυριακή: 19.00 - 00.00