Με οικολογική συνείδηση η επόμενη παγκόσμια περιοδεία της Billie Eilish

billie-eilish Neil Hall
ΤΡΙΤΗ, 01 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

Η Αμερικανίδα pop star παίρνει μέτρα για να μειώσει το ανθρακικό αποτύπωμα της και να ενημερώσει τους οπαδούς της για την κλιματική αλλαγή.

Η Billie Eilish πρόσφατα ένωσε την φωνή της με τον Woody Harrelson για να καλέσει τους θαυμαστές της να αναλάβουν δράση υπέρ της προστασίας του περιβάλλοντος. Η Αμερικανίδα pop star όμως δεν έμεινε εκεί, αφού η επόμενη παγκόσμια περιοδεία της θα έχει ένα «πράσινο» πρόσημο.

Shutterstock / imageSPACE

«Έχουμε φέρει κάποιον από την Reverb, μια εταιρεία που βασικά ειδικεύεται στους καλύτερους, πιο υγιεινούς και οικολογικούς τρόπους για να κάνεις τα πάντα. Οπότε δεν θα επιτρέπονται πλαστικά καλαμάκια, οι θεατές θα πρέπει να φέρουν τα δικά τους μπουκάλια για νερό, θα υπάρχουν παντού κάδοι ανακύκλωσης» αποκάλυψε η Eilish στον Jimmy Fallon.

Πέραν όμως των πρωτοβουλιών για μια πιο «πράσινη» συναυλιακή εμπειρία, η Eilish σχολίασε πως σε κάθε σταθμό της περιοδείας θα υπάρχει ένα «οικολογικό χωριό», όπου οι οπαδοί της θα μπορούν να ενημερωθούν για το φαινόμενο της κλιματικής αλλαγής και την σημασία της δράσης για την προστασία του περιβάλλοντος.