Ο ανάποδος κόσμος του «Stranger Things» επεκτείνει τους ορίζοντες του μακριά από το Χόκινς

stranger-things
ΤΡΙΤΗ, 01 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

Οι σεναριογράφοι ανακοίνωσαν την έναρξη σχεδιασμού για τον τέταρτο κύκλο της σειράς επιστημονικής φαντασίας και τρόμου του Netflix.

Μετά την τεράστια επιτυχία του τρίτου κύκλου του «Stranger Things», έμοιαζε σχεδόν διαδικαστικό να ανακοινωθεί η παραγωγή μιας νέας σειράς επεισοδίων για τη σειρά επιστημονικής φαντασίας και τρόμου του Netflix. Μέσω μια λιτής ανακοίνωσης στο Twitter, οι σεναριογράφοι της σειράς ανακοίνωσαν και επίσημα πως έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την τέταρτη σεζόν.

«Το “Stranger Things 4” είναι γεγονός! Έχουμε μια εκπληκτική ομάδα που εργάζεται πάνω στον τέταρτο κύκλο της σειράς και ανυπομονούμε να τον μοιραστούμε μαζί σας. Ευχαριστούμε για το πάθος και την αγάπη σας για τη σειρά» αναφέρει η ανάρτηση των σεναριογράφων της σειράς.

Κλείνοντας όμως, οι σεναριογράφοι έδωσαν ένα ενδιαφέρον στοιχείο για την πλοκή των επόμενων επεισοδίων, τα οποία όπως φαίνεται θα διαδραματίζονται και εκτός της «καταραμένης» πόλης. «Ας κρατήσουμε την πόρτα της περιέργειας ανοιχτή, έτσι; Άλλωστε, δεν είμαστε πια στο Χόκινς…» καταλήγει η ανάρτηση στο Twitter.