Δείτε την επιστροφή της Margot Robbie στον ρόλο της Harley Quinn

birds-of-prey
ΠΕΜΠΤΗ, 03 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του «Birds of Prey» το οποίο αποκαλύπτει τελικά τι έγινε ο Joker του Jared Leto.

Η Warner Brothers επιχειρεί να κάνει ένα soft reboot του franchise ταινιών βασισμένου στους ήρωες της DC και το πρώτο κομμάτι στο παζλ είναι το «Birds of Prey». Ένας από τους πιο πετυχημένους χαρακτήρες των πρόσφατων ταινιών είναι η Harley Quinn που υποδύθηκε η Margot Robbie στην «Ομάδα αυτοκτονίας».

Στο πρώτο δίλεπτο τρέιλερ της νέας ταινίας που σκηνοθέτησε η Cathy Yan, η Harley Quinn ανακοινώνει πως «τα έχει χαλάσει» με τον Joker που ενσάρκωσε ο Jared Leto. Δεδομένης της τεράστιας επιτυχίας του «Joker» με τον Joaquin Phoenix φαίνεται πως η εκδοχή του Leto δύσκολα θα επιστρέψει στην μεγάλη οθόνη.

Στο τρέιλερ εμφανίζεται επίσης ο Ewan McGregor στο ρόλο του Black Mask να απειλεί την Cassandra Cain (Ella Jay Basco), την οποία η Quinn προσπαθεί να προστατέψει μαζί με άλλες τρεις ηρωίδες της DC.

«Τα πράγματα έχουν ως εξής, Quinn. Με χρειάζεσαι» δηλώνει ο Black Mask καθώς παίζει το «Hymne à l’amour» της Edith Piaf, με τον χαρακτήρα της Robbie να τονίζει πως «εμένα πρέπει να φοβούνται, γιατί είμαι η καταραμένη Harley Quinn».

Στο «Birds of Prey» που κυκλοφορεί στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Φεβρουάριο του 2020 εμφανίζονται επίσης οι Mary Elizabeth Winstead, Jurnee Smollett-Bell, Rosie Perez, Chris Messina και Ali Wong.