Το 2020 έρχεται το πρώτο «ημιαυτογραφικό» μυθιστόρημα του Jim Carrey

Jim-carrey Richard Shotwell
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 04 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

«Τίποτα από όλα αυτά είναι πραγματικά και όλα είναι αληθινά», σχολίασε ο χολιγουντιανός αστέρας για το «Memoirs and Misinformation».

Τα τελευταία χρόνια ο Jim Carrey ξεδιπλώνει το πλούσιο ταλέντο του σε άλλες μορφές τέχνης πέραν της υποκριτικής, όπως την ζωγραφική, με πολλά έργα του συχνά να βρίσκονται στο επίκεντρο της δημοσιότητας. Σύμφωνα με μια νέα ανακοίνωση του χολιγουντιανού αστέρα, ετοιμάζεται να κάνει τα πρώτα βήματα του ως συγγραφέας με το μυθιστόρημα «Memoirs and Misinformation».

Το βιβλίο, το οποίο γράφει μαζί με τον συγγραφέα Dana Vachon και θα κυκλοφορήσει τον Μάιο του 2020, έχει χαρακτηριστεί ως μια «ημιαυτοβιογραφική αποδόμηση της προσωπικότητας». Ο 57χρονος ηθοποιός σκοπεύει να πραγματοποιήσει μια περιοδεία για την προώθηση του βιβλίου μετά την έκδοση του.

«Ο Carrey και ο Vachon έχουν δημιουργήσει ένα αφήγημα για την υποκριτική, το Χόλυγουντ, τους ατζέντηδες, την δημοτικότητα, τα προνόμια, την φιλία, την μοναξιά, τον ρομαντισμό, τον εθισμό στην σχετικότητα, τον φόβο προσωπικής διαγραφής, την ζωή στον Καναδά και το κατακλυσμιακό τέλος του κόσμου» αναφέρει η ανακοίνωση του εκδοτικού οίκου Alfred A. Knopf.

Σύμφωνα με τον εκδότη Sonny Mehta, ο Carrey «έχει γράψει ένα μυθιστόρημα το οποίο είναι πιο αποκαλυπτικό για την ζωή του από όσο θα μπορούσε να είναι μια αυτοβιογραφία. Είναι ένα οξυδερκές και εξαιρετικά διασκεδαστικό βιβλίο για την πορεία της δημοτικότητας, καθώς και μια ματιά στο μυαλό ενός καλλιτέχνη, την ζωή που τον διαμόρφωσε και στον κόσμο που κατοικεί».

REX/Shutterstock / Frank Micelotta

Ο Carrey από τη πλευρά του σχολίασε πως «τίποτα από όλα αυτά είναι πραγματικά και όλα είναι αληθινά».