Luke Skywalker και Kylo Ren συμμάχησαν για να βρουν έναν χαμένο σκύλο

luke-skywalker-kylo-ren-star-wars
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 04 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

Ο Mark Hamill και ο Adam Driver βοήθησαν στο να βρεθεί το σκυλί ενός σκηνοθέτη που χάθηκε στο Βέλγιο.

Μπορεί στην μεγάλη οθόνη να είναι θανάσιμοι εχθροί ως Luke Skywalker και Kylo Ren στην σίκουελ τριλογία «Star Wars», όμως στην πραγματικότητα ο Mark Hamill και ο Adam Driver είναι καλοί φίλοι και πρόσφατα μάλιστα βοήθησαν στο να βρεθεί ένα σκυλί. Πιο συγκεκριμένα ο εννιάχρονος Javelot του σκηνοθέτη Leos Carax χάθηκε κατά την διάρκεια γυρισμάτων του δραματικού μιούζικαλ «Annette» στο Βέλγιο.

Ο Driver γύρισε ένα βίντεο ζητώντας από τους θαυμαστές του να βοηθήσουν στην εύρεση του σκύλο. «Εάν το έχει δει κανείς, παρακαλώ πάρτε μας ένα τηλέφωνο. Είναι ένα μέλος της οικογένειας για το συνεργείο. Θα σας βάλουμε στην ταινία, θα σας δώσουμε σοκολάτα, θα βαφτίσουμε το παιδί σας – θα κάνουμε τα πάντα για ως ευχαριστώ» δηλώνει ο ηθοποιός.

Καθώς ο Driver δεν έχει δικούς του λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ζήτησε από τον Hamill να τον βοηθήσει να δημοσιοποιηθεί. «Ο Adam Driver ζητά βοήθεια για να βρει τον Javelot, τον σκύλο του Leos Carax. Είναι εννιά χρονών και λείπει για πάνω από 24 ώρες. Θέλουμε να σιγουρευτούμε πως είναι κάπου ζεστά, έχει στέγη και είναι ταϊσμένος» αναφέρει στην δημοσίευση του ο Hamill.

Wiki Commons / Dick Thomas Johnson

Όπως φαίνεται η έκκληση για βοήθεια των δύο ηθοποιών βοήθησε, καθώς ο Javelot φέρεται να βρέθηκε. Το ένατο και τελευταίο επεισόδιο της ιστορίας των Skywalker σε σκηνοθεσία του J.J. Abrams θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο.