Επιστροφή στα 90s με τον Will Smith και τη δική του σειρά αθλητικών ειδών

will-smith
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 04 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

Η νέα συλλογή του Will Smith είναι εμπνευσμένη από τη νοσταλγική αισθητική της θρυλικής τηλεοπτικής σειράς που τον καθιέρωσε.

Ο Will Smith ανακοίνωσε μέσω Instagram τη δημιουργία μιας νέας σειράς αθλητικών ειδών, την Bel-Air Athletics, η οποία αντλεί έμπνευση από την κλασική τηλεοπτική σειρά, «Ο φρέσκος πρίγκιπας του Μπελ Αιρ», και την μόδα των 90s.

Η συλλογή του Αμερικάνου ηθοποιού είναι διαθέσιμη μέσω του online καταστήματος μέχρι τις 14 Οκτωβρίου και είναι στα χρώματα της φανταστικής ακαδημίας του Μπελ Αιρ, όπου φοιτούσαν ο «Φρέσκος πρίγκιπας» και ο ξάδερφος του ο Carlton (Alfonso Ribeiro).

Στο βίντεο που μοιράστηκε στον λογαριασμό του, ο Smith ποζάρει φορώντας πολλά από τα ρούχα της συλλογής, με το reversible αθλητικό τζάκετ να κλέβει την παράσταση. Από την μια πλευρά το τζάκετ έχει ένα «συντηρητικό» χρώμα, ενώ από την άλλη ένα φανταχτερό πολύχρωμο μοτίβο. Πρόκειται μάλιστα για το ίδιο μοτίβο που ο χαρακτήρας του στην τηλεοπτική σειρά είχε στο εσωτερικό του σχολικού μπλέιζέρ του.

Στη συλλογή υπάρχουν πολλά t-shirts, σορτς, φόρμες, κάλτσες, αξεσουάρ και άλλα είδη με το «οικόσημο» του Φρέσκου πρίγκιπα να δεσπόζει. Οι τιμές των προϊόντων είναι σχετικά προσιτές και ξεκινούν από τα 6,95 ευρώ για ένα αποσμητικό χώρου, μέχρι τα 205 ευρώ για μια τσάντα γυμναστηρίου – το reversible τζάκετ είναι στα 105 ευρώ.