Robert Pattinson: «Κυριολεκτικά δεν καταλαβαίνω πώς πήρα τον ρόλο του Batman»

robert-pattinson Chris Pizzello
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 04 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

Ο Βρετανός ηθοποιός διαδέχτηκε και επίσημα τον Ben Affleck ως «Σκοτεινός Ιππότης» στις ταινίες των υπερηρώων της DC.

Πριν από λίγες εβδομάδες έγινε γνωστό πως ο Robert Pattinson είναι και επίσημα ο νέος Batman στις ταινίες της Warner Brothers, αναλαμβάνοντας τον ρόλο από τον Ben Affleck. Η επόμενη ταινία με τον νέο «Σκοτεινό Ιππότη» της DC αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες το 2021, όμως ο ίδιος ο ηθοποιός ακόμα δυσκολεύεται να πιστέψει ότι κατάφερε να αποκτήσει τον ρόλο.

«Είναι κάπως τρελό. Ποτέ δεν είχα φανταστεί πως ήταν μια ρεαλιστική προοπτική. Κυριολεκτικά δεν καταλαβαίνω πως πήρα τον ρόλο, καθόλου» τόνισε ο Βρετανός ηθοποιός σε συνέντευξή του για το περιοδικό Esquire.

Shutterstock / Cineberg

Η επίσημη ανακοίνωση του Pattinson αναπόφευκτα δυσαρέστησε μια μερίδα οπαδών του κόμικ, με τον παραγωγό του «Batman», Michael E. Uslan, να στηρίζει δημόσια τον ηθοποιό καλώντας τον κόσμο να εμπιστευτεί το όραμα του σκηνοθέτη.

Ο ίδιος ο Pattinson έχει αποκαλύψει ορισμένα αινιγματικά στοιχεία για τη νέα ταινία, η οποία θα πάρει μια «ενδιαφέρουσα κατεύθυνση» και θα επικεντρωθεί «σε κάτι από τα κόμικ το οποίο ακόμα δεν έχει εξερευνηθεί πραγματικά» μέχρι στιγμής.