Μετά τον «Πρίγκιπα της Ζαμούντα» επιστρέφει και ο «Μπάτσος του Μπέβερλι Χιλς»

beverly-hills-cop
ΔΕΥΤΕΡΑ, 07 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

Μετά το δυναμικό come-back του στη μεγάλη οθόνη, ο Eddie Murphy σκοπεύει να επικεντρωθεί στην πρώτη του αγάπη, το stand-up.

Έχουν περάσει 25 χρόνια από την τελευταία περιπέτεια του Axel Foley και όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Eddie Murphy, ο «Μπάτσος του Μπέβερλι Χιλς» σύντομα θα επιστρέψει για άλλη μια ταινία. Σύμφωνα με τον ηθοποιό, το νέο σίκουελ θα γυριστεί μετά την συνέχεια του «Πρίγκιπα της Ζαμούντα».

Η αποκάλυψη για τα μελλοντικά σχέδια του Murphy έγινε σε μια νέα συνέντευξη που παραχώρησε ο ηθοποιός στο Collider. Εκεί ρωτήθηκε ευθέως για την προοπτική ενός σίκουελ στο franchise που ξεκίνησε το 1984, με τον ηθοποιό να απαντά θετικά.

«Θα το κάνουμε μετά το “Πρίγκιπας της Ζαμούντα 2”. Θα κάνουμε τον “Μπάτσο του Μπέβερλι Χιλς” και μετά το σχέδιο είναι να επιστρέψω στην σκηνή και να κάνω stand-up» δήλωσε ο Murphy. Όπως εξήγησε στην συνέχεια ο Αμερικάνος ηθοποιός, η κύρια ενασχόληση του θα είναι το stand-up, με τις συγκεκριμένες ταινίες και την εμφάνιση του στο «Saturday Night Live» να αποτελούν εξαιρέσεις.

Παραμένει άγνωστο εάν στο νέο σίκουελ θα επιστρέψουν οι Judge Reinhold και John Ashton δίπλα στον Eddie Murphy.

Για πολλά χρόνια ο Murphy διέψευδε τις φήμες για μια νέα συνέχεια στον «Μπάτσο του Μπέβερλι Χιλς», λέγοντας πως κάτι τέτοιο θα συμβεί μονάχα εάν υπάρχει «πραγματικά εκπληκτικό σενάριο» και τονίζοντας πως δεν πρόκειται να κάνει μια «κακή ταινία μόνο και μόνο για να πληρωθεί».

Τον περασμένο Ιανουάριο ανακοινώθηκε πως ο κωμικός ηθοποιός συμφώνησε να γυρίσει μια νέα με τον «Πρίγκιπα της Ζαμούντα», ο οποίος πλέον είναι βασιλιάς της φανταστικής αφρικανικής χώρας. Στην ταινία που θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του 2020 επιστρέφουν επίσης οι Arsenio Hall, James Earl Jones, Shari Headley και Louie Anderson.