Δεκέμβριο παντρεύονται οι Katy Perry και Orlando Bloom

katy-perry-orlando-bloom Chris Pizzello
ΔΕΥΤΕΡΑ, 07 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια είχε τονίσει σε πρόσφατη συνέντευξή της πως «δεν βιάζεται» να ανέβει στα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο γάμος της Katy Perry και του Orlando Bloom φέρεται να έχει προγραμματιστεί για τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με πηγή του περιοδικού Us Weekly. Η Αμερικανίδα pop star και ο Βρετανός ηθοποιός αρραβωνιάστηκαν τον περασμένο Φεβρουάριο, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου.

Η αποκάλυψη ήρθε λίγους μήνες μετά από δηλώσεις της Perry, σύμφωνα με τις οποίες «δεν βιάζεται» να ανέβει στα σκαλιά της εκκλησίας, καθώς θεωρεί πως ο γάμος είναι «μεγάλη υπόθεση».

Όταν ρωτήθηκε για τα γαμήλια σχέδια της τον Ιούνιο, η τραγουδίστρια σχολίασε πως όλα θα γίνουν με την σειρά τους και τόνισε πως είναι σημαντικό να υπάρχει μια «καλή συναισθηματική βάση».

Shutterstock / David Fisher

Η σχέση της Perry με τον Bloom – ο οποίος έχει έναν οχτάχρονο γιο από τον πρώτο του γάμο με την Miranda Kerr – ξεκίνησε το 2016, μετά από ένα after-party της τελετής απονομής των Χρυσών Σφαιρών. Το ζευγάρι χώρισε για ένα μικρό διάστημα τον Φεβρουάριο του 2017, όμως σύντομα τα ξαναβρήκαν και έκτοτε είναι μαζί.