Η Rihanna θα βγάλει μια «visual» αυτοβιογραφία

rihanna John Photography
ΤΡΙΤΗ, 08 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

Το βιβλίο 500 σελίδων της εκρηκτικής pop star περιλαμβάνει πάνω από 1.000 φωτογραφίες και κυκλοφορεί σε τρεις πολυτελείς εκδόσεις.

Έχοντας κατακτήσει την μουσική και αναδειχθεί σε μια από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες στην γενέτειρα της, στο Μπαρμπάντος, η Rihanna αποφάσισε να εκδώσει μια visual αυτοβιογραφία. Το βιβλίο 500 σελίδων περιλαμβάνει πάνω από 1.000 φωτογραφίες και αποσκοπεί να δώσει μια «αποκλειστική, εσωτερική ματιά στον κόσμο» της πολυτάλαντης τραγουδίστριας.

Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις, η αυτοβιογραφία καλύπτει τα παιδικά χρόνια της Rihanna στο Μπαρμπάντος, τις παγκόσμιες περιοδείες και το στίγμα που έχει αφήσει στο χώρο της μόδας, αλλά και πιο προσωπικές στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους της.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που θα μοιραστώ αυτή την συλλογή εκπληκτικών φωτογραφιών. Είμαι πολύ ευγνώμων στους ταλαντούχους φωτογράφους και καλλιτέχνες που συνείσφεραν. Εργαζόμαστε στο βιβλίο για πάνω από πέντε χρόνια και είμαι πολύ χαρούμενη που μπορώ επιτέλους να το μοιραστώ με όλους» τόνισε η Rihanna.

Η αυτοβιογραφία με τίτλο «Rihanna» θα κυκλοφορήσει στις 24 Οκτωβρίου σε μια standard και τρεις πολυτελείς εκδόσεις – Fenty x Phaidon Edition, Luxury Supreme και Ultra Luxury Supreme. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο επίσημο online κατάστημα της τραγουδίστριας.