Το πρώτο Vodka Bar σε παγετώνα ανοίγει στον Αρκτικό Κύκλο

reyka-glacier-bar Exposure
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

Γιατί τίποτα δεν ταιριάζει καλύτερα σε μια βότκα, άλλωστε, από πολύ πάγο.

Ένα pop-up bar από την Reyka Vodka σερβίρει τα πιο παγωμένα ποτά, στη μέση του παγετώνα Langjökull της Ισλανδίας, όπως αναφέρει δημοσίευμα του Metro, δίνοντας άλλη μια παγωμένη πρόταση σε όσους τα ice bar και τα ice hotel αποτελούν ταξιδιωτικούς προορισμούς.

Το νέο αυτό bar θα βρίσκεται περίπου 1900 χιλιόμετρα βόρεια του Αρκτικού Κύκλου και είναι το μέρος απ’ όπου η Reyka παίρνει το νερό για την παρασκευή της βότκα. Το brand χρησιμοποιεί επίσης ηφαιστειακά πετρώματα για φιλτράρισμα και Carter-Head Still για μοναδική, καθαρή γεύση στο αποτέλεσμα. Το αποστακτήριο, μάλιστα, λειτουργεί με ατμό που παράγεται από τις φυσικές γεωθερμικές θερμές πηγές, προσθέτοντας άλλη μια ιδιαιτερότητα στη διαδικασία παραγωγής.

Ένα από τα πιο ιδιαίτερα κοκτέιλ που θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν οι ταξιδιώτες είναι το Puffin Collins, το οποίο έχει πάρει την ονομασία του από τη μασκότ του brand. Το κοκτέιλ αυτό αποτελεί ένα twist στο κλασικό Tom Collins και περιέχει (φυσικά) βότκα, γκρέιπφρουτ, elderflower, σόδα και γαρνιτούρα ντομάτας.

Η εμπειρία, βέβαια, θα είναι διαθέσιμη μόνο για λιγοστούς λάτρεις της βότκα, οι οποίοι θα επιλεγούν, αν δηλώσουν συμμετοχή για συνέντευξη στην ιστοσελίδα της Reyka Vodka. Το bar θα ανοίξει μόλις για 5 ημέρες, από τις 16 έως και τις 20 Οκτωβρίου και υπάρχει ήδη waiting list για τη συνέντευξη.

Κι όσοι δεν καταφέρουν να φτάσουν στον παγετώνα, θα μπορέσουν και πάλι να δοκιμάσουν σπέσιαλ κοκτέιλ μόλις το pop-up bar βγει on the road.

Info
http://reyka.com/