Νοσηλεύτηκε για άγνωστο λόγο η Miley Cyrus

miley-cyrus David Fisher
ΠΕΜΠΤΗ, 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

«Προσπαθώ να αναρρώσω όσο πιο γρήγορα γίνεται, για να προλάβω το Gorillapalooza, στείλτε μου θετικά vibes» δήλωσε η Αμερικανίδα pop star.

Την περασμένη Τρίτη η Miley Cyrus μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται για μια άγνωστη αιτία, με φήμες να κάνουν λόγο για αμυγδαλίτιδα. Η κατάσταση της υγείας της 26χρονης pop star πάντως δεν εμπνέει ανησυχίες, καθώς η ίδια ανέβασε μια σειρά μηνυμάτων στο Instagram Stories προς τους θαυμαστές της.

«Προσπαθώ να αναρρώσω όσο πιο γρήγορα γίνεται, για να προλάβω το Gorillapalooza με την Ellen DeGeneres, την Portia de Rossi και τον Bruno Mars αυτό το σαββατοκύριακο! Στείλτε μου καλά vibes!» έγραψε η Cyrus συμπληρώνοντας πως ευελπιστεί ότι οι «θεοί της Rock» θα την βοηθήσουν να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Το Gorillapalooza είναι μια φιλανθρωπική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Hollywood Palladium το προσεχές σαββατοκύριακο. Στόχος της εκδήλωση είναι η οικονομική ενίσχυση της οικολογικής οργάνωσης The Ellen Fund, η οποία δραστηριοποιείται στην προστασία ζώων που απειλούνται με εξαφάνιση.